Hoe doet u mee Groep Zorgverzekeringen

Hoe doet u mee Groep Zorgverzekeringen

Collectieve ziektekostenverzekering beleid vernieuwen jaarlijks, en de maand voorafgaand aan de feitelijke datum van verlenging wordt doorgaans beschouwd als de open inschrijving periode. Dit is de window of opportunity voor werknemers om wijzigingen in de dekking te maken, en voor eerder blootgelegd werknemers gaan deelnemen aan de ziektekostenverzekering plan. De inschrijving is eenvoudig, en kan relatief snel worden afgerond als u bereid met de relevante informatie.

Instructies

•  Bepaal de open inschrijving periode. Neem contact op met uw bedrijf de Human Resources afdeling en informeren naar de begin datum voor open inschrijving. Maak een aantekening in je agenda, en vraag de afdeling Human Resources om u te waarschuwen wanneer het venster wordt geopend.

•  Kies uw dekking. Onderzoek de groep ziektekostenverzekering plannen verkrijgbaar bij uw werkgever en beslissen welke het meest adequaat past bij uw behoeften en past binnen uw budget. Belangrijker, onderzoekt het netwerk van deelnemende artsen en faciliteiten in uw omgeving om ervoor te zorgen dat u in staat om de juiste behandeling te krijgen zonder onnodige reis zal zijn.

•  Zorg voor een inschrijfformulier. Wanneer de open inschrijving periode komt, vraag dan een collectieve ziektekostenverzekering inschrijfformulier van de afdeling Human Resources. Als HR niet in staat is om u te voorzien van de vorm, rechtstreeks contact opnemen met de ziektekostenverzekering vervoerder en vraag een formulier worden gemaild naar uw huis.

•  invullen en indienen van uw papierwerk. De gevraagde persoonlijke informatie en beantwoorden alle vragen met betrekking tot uw medische voorgeschiedenis, behandeling en recepten. Als u van plan om uw echtgenoot of de kinderen te dekken, geeft u hun persoonlijke gegevens op het inschrijfformulier. Teken de aangegeven plaats en mail het formulier terug naar de verzekeringsmaatschappij voor het einde van de open inschrijving periode om ervoor te zorgen uw toepassing goed is en binnen de gestelde termijn verwerkt.

Hints

  • Als u een nieuw aangeworven werknemer, hoeft u niet te wachten tot de open inschrijving periode gaan deelnemen aan de ziektekostenverzekering programma van uw werkgever. Zodra u geslaagd de voordelen van uw bedrijf wachttijd, die doorgaans drie maanden, komt u in aanmerking om in te schrijven in de voordelen.