Hoe doet u mee Depressie Ondersteuning Groepen

Hoe doet u mee Depressie Ondersteuning Groepen

Het vinden en zich aansluiten bij een depressie support groep is niet altijd even makkelijk, en het kan moeilijk zijn om de juiste keuze voor u te kiezen. Sommige groepen kunnen alleen maar praten over hoe ze zich voelen in het moment, terwijl andere groepen activiteiten en kunst uit te drukken wat ze diep van binnen voelen zou kunnen hebben. Lees verder om te leren te vinden en lid worden van een depressie steungroep om u op uw weg naar gelukkiger dagen.

Instructies

•  Doe je onderzoek op het internet en elders voor depressie groepen in uw buurt. Vind steungroepen die gunstig zijn voor u en uw gevoelens van depressie zal zijn. Sommige groepen zijn erg makkelijk, en je bent niet verplicht om je hele levensverhaal te vertellen. Andere groepen vereisen dat u om deel te nemen.

•  Vraag je geliefde als ze weten van een groep, of een groep aanbevelen. Het is misschien leuk om naar een die iemand die je zorg over aan en trusts is geweest. Vraag je geliefde als de groep was gunstig.

•  Kijk in gemeenschap kranten en te zien of er sprake is van depressies groepen die je zou willen uitproberen. Vergeet niet dat u niet verplicht bent om iets te doen in een groep, en u kunt vertrekken als je ooit ongemakkelijk.

•  Doe een paar groepen, indien mogelijk en test de wateren. Zie welke je denkt in staat om u de meest baat zou zijn, en u helpen met uw depressie. U kunt blijven gaan om zowel de groep als je het gevoel dat ze beide zullen helpen.

•  Bepaal welke groep methoden die u nuttig, na twee weken te sluiten bij een groep. Probeer open minded te zijn en geef elke groep een kans voor een paar sessies voordat je laat.