Hoe die precies bij uw Oogkleur om een ​​contactlens

Hoe die precies bij uw Oogkleur om een ​​contactlens

Hoewel het mogelijk is om uw oogkleur met contactlenzen veranderen, moet je een recept van een optometrist of oogarts moeten gekleurde contactlenzen te krijgen - zelfs als je geen lenzen nodig om uw visie te corrigeren. Er zijn een paar dingen in gedachten te houden bij het kiezen van gekleurde contactlenzen te evenaren of te verbeteren van uw oogkleur.

Instructies

•  Begin met een oogonderzoek dat een contactlens fitting omvat. Zelfs als je geen contactlenzen nodig hebt om uw visie te wijzigen, moet een oogarts je oog meten om te bepalen of u de contacten en het type dat het beste bij u past kunt dragen. Een wet 2005 veranderde de manier waarop contactlenzen worden geclassificeerd: Getinte lenzen, zelfs die zonder voorschrift, worden beschouwd als medische hulpmiddelen in het kader van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

•  Ga voor een subtiele look door het verbeteren van uw eigen natuurlijke kleuren. Lenzen met een verbetering van tint zijn hetzelfde kleur als uw iris, het gekleurde deel van je oog. Voor blauwe ogen, zal een blauwe tint te versterken verdiepen, maar niet drastisch veranderen je uitstraling. Grijs en groen lens tinten zal ook verbeteren, maar niet drastisch veranderen je look. Bruine ogen kan worden uitgebreid met een hazelaar lens.

•  Probeer een dramatische look door te kiezen voor een lens kleur die je huidskleur en haarkleur contrasteert. Als uw ogen, de huid en haren zijn bruin, probeer fel-gekleurde lenzen zoals groen, blauw of paars. Als u blauw- of groene ogen of hebben een lichte huid of lichter haar, probeer hazelaar of bruine lenzen.

•  Probeer op verschillende gekleurde lenzen om te zien welke het beste werkt met uw teint en voor de look die u probeert te bereiken. Meest oogverzorging beoefenaars proef lenzen voor u om te testen voordat je koopt de lenzen. Je moet in staat zijn om te proberen op verschillende kleuren tijdens uw contact lens fitting afspraak.

Hints

  • Volgens de wet kunt u uw contactlenzen aan te schaffen van een optische retail site volgens de Federal Trade Commission (FTC) Eerlijkheid naar Lens Consumenten Wet contact. Veel online contactlenzen retailers hebben virtuele modellen of spiegels die u in staat om verschillende kleuren contact lens te zien op een model met je kleurplaat en beschikt voordat je bestelt.