Hoe deelnemen aan een Reiki Share

Hoe deelnemen aan een Reiki Share

Ook wel bekend als een Reiki cirkel, een Reiki-aandeel gaat om een ​​groep mensen die de 2500 jaar oude helende kunst van Reiki te beoefenen. Het aandeel, of een cirkel, is een groep healing sessie, waarin vele helende handen en energieën zijn bedoeld om elk lid van de groep op individuele basis. Het is leuk, educatieve en de moeite waard om deel te nemen aan een Reiki aandeel als je een groep kunt vinden in uw buurt. Lees verder om meer te leren.

Instructies

•  Zoek op internet naar lokale Reiki beoefenaars. Beoefenaars zijn het meest waarschijnlijk de leider van een Reiki aandeel groep of ze zullen weten waar en wanneer men voldoet.

•  Zoek uit of de groep vereist dat u formele opleiding of certificering in Reiki hebben. De meeste staan ​​amateurs. Een Reiki aandeel kan een zeer lonende leerzame ervaring voor mensen van alle niveaus van vaardigheid.

•  Neem langs, indien gevraagd, een gedicht of het lezen te delen met de Reiki-groep. Dit moet een relevante selectie van de belangen en intenties van de cirkel voor het aandeel zijn.

•  Breng langs een of twee van uw eigen kussens, een favoriete deken en een paar flessen water. Hoewel tafels en snacks hoogstwaarschijnlijk zal worden verstrekt door het aandeel gastheer / gastvrouw, moet u ervoor zorgen dat u zult in staat zijn om comfortabel en gehydrateerd gedurende de sessie te blijven.

•  Vraag of lunch een potluck regeling zal zijn en zo ja, als je nodig hebt om een schotel te nemen. Als u wordt gevraagd om voedsel te voorzien, vragen of het vegetarisch moet zijn.

•  Houd rekening met de andere leden van de Reiki aandeel. Douche voordat je gaat, nix het parfum en laat uw sieraden thuis. Het is ook heel belangrijk uw mobiele telefoon uit te schakelen zodra u aankomt op de cirkel.

Hints

  • Reiki aandelen zijn perfect bronnen voor het vinden van Reiki opleiding en certificering, evenals cursussen in meditatie, het gebruik van kristallen en healing op afstand.