Hoe de zorg voor kleine brandwonden at Home

Hoe de zorg voor kleine brandwonden at Home

Een burn kan erg ongemakkelijk. Echter, sommige brandwonden behandeld worden door je voor dat ze kleine brandwonden. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe de zorg voor kleine brandwonden thuis.

Instructies

•  Run koele water over een brandwond. Cool water is goed voor meer dan alleen drinken. Wanneer u een brandwond, blijven koel water (niet koud) over het gebied van de branden of laten weken in koud water voor ongeveer 5 of 10 minuten. Als je koud water lopen over een brandwond, het helpt om pijn en zwelling te verminderen door het tekenen van de warmte van de oppervlakte van de huid aangetast door de branden. Als u vragen van hulp bij de behandeling van uw burn nodig hebt, moet je 911 bellen en vraag advies aan goed opgeleide vakmensen.

•  Breng antibiotica en neem pijnstillers indien nodig. Na de behandeling van het verbrande gebied met koud water moet je ofwel toepassing Aloë Vera of een antibiotische zalf (ofwel over de balie of op recept als je het hebt) en dek de brandwond met schone, droge gaas wikkelen. Het toepassen van antibiotica en frisse verpakking om de branden nadat u het hebt behandeld met koud water helpt om pijn of infectie die kan komen na de branden te verminderen. Als je ondraaglijke pijn na een brandwond, neem Tylenol om u te helpen de pijn te verlichten.

•  Wees je bewust van de dingen die je niet moet doen na een brandwond. Sommige mensen, nadat ze zijn verbrand, zijn vaak in een vlaag van paniek en pijn doen en doe het eerste wat in je opkomt. Soms doen wat in je opkomt is niet bepaald de beste ding om te doen. Je moet altijd een brandwond met koud water behandelen eerst en vermijd deze dingen direct na een burn doen: geen blaren die kunnen ontstaan ​​(dit kan een infectie veroorzaken), hoeft antibiotica mayonaise niet van toepassing direct na een burn burst (dit vangt de warmte binnen het branden) en niet het ijs van toepassing op een brandwond op alle (dit kan bevriezing veroorzaken). Vergeet niet, je moet nooit proberen om ernstige brandwonden op uw eigen te behandelen; Daarom moet je je verstand gebruiken bij de beslissing al dan niet tot de hulpdiensten te alarmeren over uw burn.

Hints

  • Vergeet niet, 2e of 3e graads brandwonden kan niet worden behandeld op hun eigen omdat er beschadiging van de huid kunnen zijn en deze letsels moeten worden verzorgd in een ziekenhuis.