Hoe de zorg voor iemand met autisme

Hoe de zorg voor iemand met autisme

Zorg voor iemand met autisme kan een echte uitdaging zijn, want er is geen genezing, noch een universele behandeling programma dat constant werkt voor mensen met deze handicap. De gevolgen van autisme, een bio-neurologische aandoening die iemands vermogen om te communiceren en interageren met anderen beïnvloedt, kunnen worden beheerst en verminderd, echter, door het volgen van een paar belangrijke stappen.

Instructies

De zorg voor iemand met autisme

1 Maak een routine en stok mee. Een autistisch persoon zich veilig voelen binnen een gestructureerde omgeving, en heeft de neiging om agressief te weerstaan ​​elke vorm van verandering. Tegelijkertijd echter voortdurend introduceren van nieuwe informatie aan het autistische individu binnen deze vertrouwde kader in om hen te helpen vooruit te komen in hun ontwikkeling.

•  Gebruik positieve bekrachtiging wanneer u een aanvraag gedragsverandering technieken om agressieve, repetitieve of ongewenst gedrag te verminderen. Altijd belonen goed gedrag, in tegenstelling tot slecht gedrag te bestraffen. De resultaten zijn merkbaar en duurzaam als positieve versterking wordt gebruikt.

•  Elimineer tarwe, gluten, haver en caseïne (melkeiwit) uit de voeding, omdat autisme kan voorkomen dat deze voedingsmiddelen van wordt gemakkelijk afgebroken, die de hersenfunctie kunnen remmen. Zorg ervoor dat een vitamine supplement wordt gebruikt om de bijwerkingen van deze dieet beperkingen te voorkomen. Gebruik maken van online middelen op de Autism Speaks website voor meer voedingsrichtlijnen (zie bronnen hieronder).

•  Gebruik leermiddelen die gebruik maken van visuals en tactiele stimulatie, in tegenstelling tot mondelinge of schriftelijke oefeningen. Autistische personen reageren gemakkelijker om visuele aanwijzingen en foto's, en het spelen met materialen zoals water, zand en klei helpt hen om meer creatief te zijn.

•  Denk aan het gebruik van voorgeschreven medicatie, zoals stimulerende middelen, anti-depressiva en anti-psychotische medicijnen, om ongewenst en agressief gedrag dat ergens kan optreden bij mensen met autisme te verminderen.

•  Bekijk de overheid programma's die u kunnen helpen bij het ​​verkrijgen van financiële middelen om de zorg voor de autistische individu, zoals De Helpende Hand programma aangeboden door de Nationale Vereniging voor Autisme (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Zorg ervoor dat u de voortdurende steun en begeleiding van een geestelijke gezondheidszorg professional, zoals een psychiater of ontwikkelingspsycholoog, die ervaring hebben in het behandelen van iemand met autisme heeft. Deze persoon moet een waardevolle bron voor advies, maar ook voor de controle van uw vooruitgang.