Hoe de zorg voor het kind epilepsie

Jeugd epilepsie kan eng zowel voor het kind en de ouder. Weten wat de oorzaak van de aandoening, welke medicijnen het kind wordt gebruikt en hoe het kind te behandelen tijdens een aanval episode is uiterst belangrijk. Door het kennen van de feiten, kan het kind en de ouders beter omgaan met de ziekte en eventuele complicaties.

Instructies

•  Het belangrijkste is om de wortel van de oorzaken van de aanvallen te krijgen. Er zijn verschillende oorzaken, zoals hersentumoren, epilepsie, febriele aanvallen en gezondheid geïnduceerde convulsies. De behandeling zal afhangen van het type aanval. Zodra de oorzaak wordt gediagnosticeerd en medicijnen is op zijn plaats, familie, vrienden en het kind kan beginnen te leren hoe om te gaan met de convulsies.

•  Het is belangrijk behandelingsprotocol volgen precies zoals voorgeschreven. Vaak zullen de artsen voorschrijven anti-epileptica zoals fenobarbital of Dilantin. Soms kunnen anti-angst medicijnen worden voorgeschreven. Het eerste doel van de behandeling is om te proberen te stoppen of verminderen van het aantal aanvallen van het kind is het hebben.

•  Veiligheid van kinderen tijdens een aanval is van het grootste belang. Volwassenen moeten zo kalm mogelijk te blijven, zodat het kind niet af te schrikken. Al het meubilair moet worden gewist uit het gebied, en iets onder het hoofd van het kind geplaatst, zodat ze hun hoofd uit herhaalde banging niet zal verwonden. Indien mogelijk, moet het kind worden gedraaid om zijn zijde, dus elke speeksel kan weglopen uit zijn mond. Het is niet langer noodzakelijk geacht een object in de mond van het kind bij een aanval. Gewoon plaatsen ze op hun kant is voldoende.