Hoe de zorg voor een Toupee

Hoe de zorg voor een Toupee

Balding is iets dat miljoenen Amerikanen treft. En als een operatie is niet voor jou, dan is een toupetje is een geweldig alternatief. Voorbij zijn de dagen van het spotten van het tapijt van 30 meter afstand. Pruiken van vandaag zijn stijlvol en vrijwel niet op te sporen op de juiste wijze gemonteerd. Hier zijn enkele tips over hoe de zorg voor uw toupetje op een regelmatige basis.

Instructies

•  Schil de haren stuk uit je hoofd. Afhankelijk van hoe u het te hechten, zal deze stap een beetje anders voor iedereen. Echter, de meest voorkomende manier om een ​​haarstukje te bevestigen is met behulp van haar band en polyurethaan. Zachtjes schrapen van de rand van de pruik aan de peeling beginnen. Als u problemen ondervindt, gebruik dan een beetje van de lijm remover om de kleverige band te verwijderen. Ook moet je niet verwijderen van de tape die op de kant gebieden van uw toupetje, als dat zou kunnen het apparaat ernstig beschadigen.

•  Dompel je haar systeem in de aanbevolen oplosmiddel. Wanneer u uw haarwerk koopt, krijgt u een aanbeveling voor die oplosmiddel te gebruiken te krijgen. Volg het. Elke haarstukje is anders. Sommige oplosmiddelen zal werken in 20 minuten, terwijl anderen enkele uren zal duren. Dit proces dient los te maken en te helpen een residu dat overblijft van de tape te verwijderen.

•  Haal uw toupetje van de oplossing in de gootsteen. Met behulp van een kam, verwijder eventuele aanvullende residu voorzichtig door te komen het uit. Een schrapen van een vingernagel kan hier nuttig zijn.

•  Spoel het haar systeem grondig om ervoor te zorgen dat al het vuil is verwijderd. Als het niet door dit punt, kunt u proberen afwasmiddel op de bodem of de onderkant voor iets overgebleven. Ook kunt u opnieuw genieten van uw haarwerk indien nodig.

•  Shampoo en conditie van uw haarwerk. Vergeet niet om uw shampoo en conditioner speciaal kopen voor uw soort haar systeem. Deze pruiken kunnen zeer delicaat zijn en je hoeft niet om iets met chemische stoffen die nadelig kan zijn voor het te gebruiken.

•  Spoel het resterende shampoo of conditioner door het geven van een grondige spoeling.

•  Laat aan de lucht drogen door het te plaatsen op een mannequin en laten het haar "rust."

•  Comb of stijl het toupetje totdat deze weer op de vorm die u wenst.

Hints

  • Raadpleeg een arts voor haaruitval. Er zijn pillen, zoals ****, of over the counter topicals zoals Rogaine, die kunnen helpen stoppen met het verlies of zelfs opnieuw te groeien haren. Hoe eerder je begint, hoe beter de kans op succes.
  • Schaam je niet van haaruitval. Kaal kan zeker mooi zijn.