Hoe de zorg voor een kind met een Burn

Hoe de zorg voor een kind met een Burn

Burns effect dan een miljoen Amerikanen elk jaar, waardoor de opname van bijna 40.000 kinderen. Ze behoren tot de meest voorkomende vermijdbare verwondingen die uw kind kan krijgen. De meeste kleine brandwonden behandeld kunnen worden in het huis. Echter, het is belangrijk om te herkennen wanneer een brandwond extra aandacht kan vereisen van een ervaren arts.

Instructies

De zorg voor een kind met een Burn

•  Verwijder het kind van de bron van de branden, of het nu warm water, open vuur of een andere milieu veroorzaken.

•  Erken dat eerstegraads brandwonden hebben alleen een kleine hoeveelheid oppervlak van de epidermis of de bovenste huidlaag. Tweede-graads brandwonden hebben voor meerdere lagen van de huid en bedekken meer oppervlakte. Derdegraads brandwonden invloed op de huid, en het onderliggende weefsel, en kan resulteren in een wit of verkoolde verschijning aan de huid.

•  Week de verbrande gebied in koud water gedurende maximaal 15 minuten of een schone handdoek, geweekt in koud water, breng aan de branden. Gebruik geen stromend water om brandwonden te behandelen als de huid is gebroken.

•  Verwijder eventuele verbrande kleding of snijd hem uit de buurt van het getroffen gebied.

•  Plaats een steriel verband over het getroffen gebied en bel uw kinderarts of 9-1-1 voor verdere hulp met meer ernstige brandwonden. Lichte brandwonden zal genezen over het algemeen op hun eigen. Echter, kan uw kinderarts u wilt dat uw kind ontvangt een tetanus booster zou hij geen stroom met deze immunisatie zijn.

•  Wees voorzichtig bij het ​​toedienen van pijnstilling via over-the-counter drugs. Praat met uw arts over welke geneesmiddelen kunnen worden gebruikt en welke dosering geschikt is voor uw kind is.

Hints

  • De beste zorg voor een kind met een brandwond is preventie. Laat je kind niet alleen te laten in de badkamer of keuken, altijd haar bad water te testen alvorens ze in te krijgen en gebruik maken van de back-branders van het fornuis, met pot handvatten draaide zich naar de muur, om te helpen in uw huis te voorkomen dat het optreden van brandwonden .
  • Brandwonden die de handen, gezicht en voeten worden over het algemeen beschouwd als tweedegraads brandwonden.
  • Gebruik nooit boter, zalven of ijs om een ​​brandwond behandelen. Het is ook niet wenselijk op een brandwond te blazen, hoesten of ademen, omdat dit kan leiden tot verdere infecties en complicaties.
  • Geen aspirine te geven aan uw kind, omdat het kan leiden tot een ernstige medische aandoening bij kinderen genaamd het syndroom van Reye.