Hoe de zorg voor een kind met diarree

Hoe de zorg voor een kind met diarree

Diarree is een zeer ongemakkelijke en pijnlijke aandoening voor kinderen. Hoewel diarree heeft vele oorzaken, de behandeling is nog steeds hetzelfde. Terwijl de zorg voor een kind met diarree, je doelen zijn om haar comfortabel te houden en uitdroging te voorkomen. Volg deze stappen om te zorgen voor een kind met diarree.

Instructies

•  Weet dat in de meeste gevallen kunt u de zorg voor uw kind thuis. Echter, je moet weten wanneer het het beste om hem naar de dokter. Als uw baby of kind diarree heeft en wordt herhaaldelijk braken, minder dan 6 maanden oud, heeft koorts hoger dan 102 graden F, heeft buikpijn, heeft bloed in de diarree of als de diarree ernstig of langdurig, moet u rekening hem naar de arts. Daarnaast neem je kind naar de dokter als hij tekenen van uitdroging, zoals lusteloosheid, gebrek aan urine of scheuren, ingevallen ogen, lethargie of duizeligheid.

•  Maak uw kind liggen op een comfortabel bed of op de bank. U kunt ervoor kiezen om de matras of bank kussens in geval van ongevallen te beschermen. Heb een paar rustige speelgoed aanwezig om haar bezig te houden, zoals boeken en puzzels.

•  hebben genoeg schone kleren klaar voor het geval dat uw kind ongevallen. Als hij heeft wel ongelukken, zorg ervoor dat hij zich niet schamen. Verzeker hem dat je weet dat het niet zijn schuld was, schoon hem, troosten hem en zette hem terug naar bed.

•  Geef uw kind veel vocht aan haar gehydrateerd te houden. Elektrolyt oplossingen zijn best, maar water en sportdranken zijn goed, ook. Veel artsen raden niet aan sportdranken, maar als je kind houdt niet van de smaak van de elektrolyt oplossing, je kunt mixen de twee aan de drank beter verteerbaar te maken. Meestal artsen niet geven sappen vanwege de hoge zuur- en suikergehalte te bevelen.

•  Vergeet niet dat je koemelk niet mag geven aan een kind met diarree of braken, tenzij ze een normaal dieet kunnen verdragen. Echter, voor zuigelingen en peuters, moedermelk is prima, en je moet proberen om vaker dan normaal borstvoeding.

•  Voed uw kind zacht voedsel. De beste keuzes zijn rijst, bananen, droge toast en appelmoes zonder toegevoegde suikers. Deze voedingsmiddelen zijn gemakkelijk op de maag en zal helpen om de ontlasting steviger een beetje.

•  Begrijp dat als uw kind niet kan gehydrateerd te blijven met behulp van orale vloeistoffen thuis, kan IV vloeistoffen uit het ziekenhuis moeten ze. Zij kunnen ook de ontlasting van uw kind te testen om te controleren op een mogelijke parasitaire infectie, die ze kunnen behandelen met een anti parasitaire medicatie.

Hints

  • Gebruik veel oppervlakte ontsmettingsmiddelen, handdesinfecterende en de juiste handen wassen met behulp van antimicrobiële zeep om ervoor te zorgen dat de ziekte zich niet verder verspreidt naar de rest van de familie.
  • Geef niet uw kind een anti diarree medicatie, tenzij uw arts zegt dat het veilig is.