Hoe de zorg voor een kind met Asperger

Hoe de zorg voor een kind met Asperger

Asperger is een neurologische aandoening die een sociaal isolement, excentriek gedrag en problemen veroorzaakt met de non-verbale communicatie. Ouders van kinderen met Asperger kunnen worstelen in het reine te komen met de situatie waarmee zij worden geconfronteerd, of ze kunnen worden verlicht om eindelijk te begrijpen waarom hun kind zich gedraagt ​​zoals hij dat doet. Hoe dan ook, kunnen ouders hun kind helpen navigeren door de moeilijke passages door de school en in de wereld.

Instructies

Kinderen met Asperger

•  Bouw een netwerk. Zorgen voor een kind met de stoornis van Asperger kan een vermoeiende taak zijn. Je zult vrienden en familieleden nodig hebben om op te leunen.

•  Word lid van een steungroep. Veel stedelijke gebieden hebben steungroepen voor ouders van kinderen met de stoornis van Asperger. Dergelijke groepen zijn een geweldige manier om betrokken te raken met andere ouders die worden geconfronteerd met dezelfde problemen als je blijft.

•  Leer je kind sociale vaardigheden. Je moet haar dingen te leren, zoals hoe je slang te gebruiken en wanneer om oogcontact te maken. Ze zullen ook moeten leren hoe je persoonlijke ruimte respecteren, te identificeren emoties van anderen en hoe je empathie adequaat te tonen.

•  Ontwikkel routines. Kinderen met Asperger reageren goed op repetition-- ze graag dezelfde dingen doen op hetzelfde tijdstip iedere dag. Maak routines voor het koken, schoonmaken en sociale activiteiten.

Studenten met Asperger

•  Bewapen uw school beheerder en de leerkrachten van uw kind met informatie. Zij hebben behoefte om te weten dat een kind met Asperger niet duidelijk kunnen spreken, kan direct oogcontact te vermijden en moet van tevoren weten of er veranderingen in de dagelijkse normale routine zal zijn.

•  Zorg voor een veilige plaats. Uw kind moet een veilige haven hebben op school, een plaats die hij kan ontsnappen, als hij wordt overweldigd of overmatig gestimuleerd. Nogmaals, praat met de docenten en medewerkers om ervoor te zorgen dat hij kan ontsnappen moeilijke situaties wanneer ze zich voordoen.

•  Write to-do lijsten. Help uw kind krijgt haar schoolwerk gedaan door het schrijven van de lijsten en het controleren van haar werk toen ze klaar is. Dit zal haar helpen op koers te blijven lang genoeg om haar werk te doen.

Tieners met Asperger

•  Laat uw tiener om te rouwen. Vaak is de adolescentie is het moment waarop kinderen met start Asperger om te beseffen dat ze anders zijn dan anderen. Ze nodig hebben om te gaan met dit als elk ander verlies en kan heel goed gaan door de vijf stadia van rouw: woede, ontkenning, depressie, acceptatie en adaptatie.

•  Vraag om hulp. Zie een counselor over hoe uw tiener is het hanteren van het rouwproces. Moedig uw tiener om een ​​vertrouwenspersoon ook om te praten.

•  Kijk naar tekenen van sociale angst. Tijdens de adolescentie, kan het belang van uw tiener in anderen te vergroten, maar kan worden belemmerd door sociale angst. Vraag uw arts over anti-angst-medicatie, als je ziet dat dit gebeurt.

•  Praat met uw tiener over seks. Tieners met Asperger stoornis seksueel in hetzelfde tempo als de andere kinderen en jongeren. Praat met haar over dit belangrijke onderwerp. Geef haar de informatie die zij nodig heeft om verstandige keuzes te maken en stel stevige grenzen voor haar. Laat het onderwerp geopend voor meer discussie later.

Hints

  • Haal uw kind betrokken zijn bij fysieke activiteiten. Kinderen met Asperger zijn vaak onhandig en ongecoördineerd. Deelname aan een soort van oefening zal hen helpen hun coördinatie te verbeteren.