Hoe de zorg voor een geliefde met scoliose

Hoe de zorg voor een geliefde met scoliose

Leven met scoliose kan heel moeilijk zijn, en hetzelfde kan gezegd worden voor degenen die voor hen zorgen. Scoliose kan bijzonder moeilijk voor de kinderen om te gaan met, vooral omdat het dragen van een brace is vaak nodig. Dit kan het leven van een kind, zowel fysiek als mentaal veel meer uitdagend te maken. Het is belangrijk voor mensen die voor een geliefde zorg gevoelig en meelevend gedurende het gehele proces te blijven.

Instructies

Zorg voor een geliefde

•  Worden geïnformeerd. Een van de beste manieren om de zorg voor een dierbare is om te weten wat ze tegen. Meer informatie over de ziekte en te begrijpen hoe het hen kan beïnvloeden, zodat u kunt begrijpen hoe je kunt zijn meest nuttig voor hen. Ga naar de dokter met hen, zodat je samen met hen kunnen leren.

•  Stimuleer uw geliefde om regelmatig te oefenen. Hoewel dit moeilijk kan zijn of dat ze misschien niet willen, versterking van de ruimte kan alleen maar helpen. Doe mee en voer de oefeningen met hen, omdat dit bemoedigend zal zijn en maken het nog leuker.

•  Zoek een scoliose kliniek in uw gemeenschap. Als u kunt nemen van uw geliefde naar een resource center, zoals dit, kan het helpen ze meer op hun gemak voelen met hun aandoening. Door het gezelschap van andere mensen met hetzelfde probleem, kunnen ze voelen zich minder sociaal onhandig.

•  Schema reguliere arts bezoeken, indien aanbevolen. Zorg ervoor dat je geliefde is het maken van het aan al hun afspraken bij de dokter, omdat het bijhouden van de conditie is erg belangrijk. Vooral bij de behandeling van scoliose bij kinderen, reguliere arts afspraken zijn belangrijk, omdat de groei spurts de snelheid van scoliose progressie kan verhogen. Uw arts zal u vertellen hoe vaak om afspraken te plannen.

•  sympathiseren met je geliefde. Hoewel het soms moeilijk kan zijn, proberen optimistisch en gevoelig voor hun toestand blijven. Begrijp dat heel vaak kan dit zowel een fysiek als mentaal verlammende ziekte. Scoliose kan niet worden voorkomen en de oorzaak is vaak onbekend, dus je geliefde dit niet over zichzelf brengend.

Hints

  • Indien een brace nodig is voor uw kind of geliefde, zal een hele extra dimensie van psychologische aandacht moeten worden gegeven. Het dragen van een brace kan vaak schadelijk zijn voor een kind zelfvertrouwen en maken naar school gaan moeilijk. Wees je bewust van deze, en probeer zoveel emotionele steun bieden als je kunt.