Hoe de zorg voor een been in het gips

Hoe de zorg voor een been in het gips

Als je je been breekt, zal je waarschijnlijk wel in het gips gezet voor een aantal weken. De meest voorkomende materialen gebruikt om een ​​been in het gips te maken zijn glasvezel en gips. Uw arts zal u aanraden u bepaalde taken uit te voeren met het oog op de zorg voor uw been in het gips tijdens de genezing periode. Lees verder om te leren hoe de zorg voor een been in het gips.

Instructies

•  Houd het been in het gips droog. Koop een waterdicht schild of aanvragen bij uw arts. Een natte gegoten kan irritatie van de huid onder of verzwakken de doeltreffendheid van de gietvorm.

•  Blijf af van de cast vaak. Als je in een wandelende been in het gips, moet je niet proberen om op te lopen, totdat het gips of glasvezel volledig is opgedroogd. Rust het been vaak om genezing te bevorderen.

•  Ga naar het been in het gips schoon de hele tijd dat je het moet dragen te houden. Het is vooral belangrijk dat vuil zijn weg niet vindt in de gietvorm. Dit kan leiden tot een infectie.

•  Controleer het been vaak gegoten. Kennis te nemen van elke vorm van breuk of zachtheid in de cast. Als je een verandering in textuur van de cast van opmerkt, waarschuw dan uw arts.

•  Bezoek uw arts voor het verwijderen van de cast. Na het aanbevelen van genezing tijd, moet u uw arts te bezoeken om de cast gehaald. Zij maken gebruik van een speciaal mes op de been in het gips te verwijderen.

Hints

  • Probeer niet om het even wat houden binnenkant van de cast. Sommige mensen ervaren jeuk binnenkant van de cast. U dient Plaats niets binnenkant van de cast op de huid krabben.
  • Gebruik geen poeders of lotions niet zetten binnenkant van het been in het gips. Sommige mensen gebruiken poeders om jeukende huid te stoppen - dit wordt niet aanbevolen door artsen.