Hoe de zorg voor een baby met een gehoorapparaat

Volgens Dr. Mary Pat Moeller van het Center for Childhood Doofheid bij Boys Town National Research Hospital in Omaha, Nebraska, elke dag in de Verenigde Staten, zijn 33 baby's geboren met gehoorverlies --- ongeveer 12.000 baby's per jaar. De meeste van deze vereisen gehoorapparaten. Niet verrassend, de zorg voor een baby met een gehoorapparaat heeft zijn bijzondere aandachtspunten.

Instructies

De zorg voor een baby met hoorapparaten

•  Kies tussen een achter-het-oor (AHO) hoortoestel en een in-het-oor (IHO) hoortoestel. Voor baby's, zijn BTE gehoorapparaten meestal de voorkeur, omdat de oren van baby's groeien zo snel, en BTE stijlen minder frequente veranderingen om te passen vereisen. Bovendien kan ITE stijlen gevaarlijk zijn. Als de baby neemt een tuimelen, kon de harde plastic haar gehoorgang te snijden.

•  Bepaal of u uw baby te passen met één of twee gehoorapparaten. Als beide oren van de baby's hebben een slechte gehoor, sterk overwegen het gebruik van gehoorapparaten in beide oren. Baby's leren taalvaardigheid veel beter als ze kunnen horen via beide oren, en in staat om te horen van beide oren ook helpt kinderen weten waar geluid vandaan komt, dat is een belangrijke veiligheidsvoorziening overweging.

•  Controleer de pasvorm van uw baby gehoorapparaten elke dag. Terwijl de baby's niet BTE stijlen zal ontgroeien zo snel ITE stijlen, AHO's hebben meestal een gedeelte dat speciaal is uitgerust om het oor van uw baby. Om het gehoor van uw baby te houden op zijn best, moet dit worden teruggeplaatst als het kind groeit.

•  Vraag audioloog van uw baby voor specifieke richtlijnen in het gebruik van en de zorg voor gehoorapparaat (s) van uw baby.

•  Vraag uw audioloog over baby-en kleinbedrijf toon haken om te voorkomen dat je baby's gehoorapparaten kunnen vallen tijdens de slaap. Toupet of pruik tape kan ook goed werken, en is direct beschikbaar in schoonheid aanbod winkels.

•  Bedek het hoofd van uw baby met een hoed die haar oren bedekt en vastgemaakt met klittenband onder haar kin, totdat ze groeit gebruikt om haar gehoorapparaten. Hiermee wordt voorkomen dat haar van hen naar buiten te trekken. Echter, er zeker van de hoed niet interfereert met het geluid het toestel oppakt.

•  Gebruik hoortoestel clips die hechten aan de kleding van uw baby, waardoor het moeilijker wordt voor de apparaten uit te vallen en te worden verloren.

Hints

  • Omdat het makkelijk is voor jonge kinderen om hun gehoorapparaten los, dus zorg ervoor dat u een hoortoestel met een verlies garantie te kopen.
  • Hoewel sommige ouders gebruik maken van rekbare lenzenvloeistof snoeren om hoortoestellen in plaats op het hoofd van hun baby te houden, kunnen deze een verstikkingsgevaar.