Hoe de zorg voor droge Sockets

Alveolitis is de meest voorkomende complicatie van tandextractie. Het treedt op wanneer een bloedstolsel die de plaats van de verwijdering niet opgenomen of wordt verdreven. Dit veroorzaakt het bot en zenuwen worden blootgesteld, hetgeen leidt tot ernstige pijn. Leren hoe de zorg voor droge voeten in een paar snelle en eenvoudige stappen.

Instructies

•  Neem onmiddellijk contact op met uw tandarts. Als u zich ernstige pijn na een tandextractie of kaakchirurgie, heb je waarschijnlijk een droge socket. Tandartsen meestal de zorg voor droge voeten door het verpakken van de site met een gaasje. Zij kunnen ook voorschrijven een lokale of orale pijnstiller.

2 Leg koude kompressen of bevroren groenten (zoals erwten) aan de zijkanten van je kaak tot zwelling en pijn te verminderen.

•  Neem de pijnstillers. Als uw arts u een recept voor pijnstillers neem ze zoals voorgeschreven. Aspirine en andere over de toonbank pijnstillers kan ook helpen verlichten van de pijn.

•  je mond zachtjes en regelmatig afspoelen met warm zout water. Dit zal helpen voorkomen dat voedsel en bacteriën uit het naleven van de winplaats.

•  Poets je tanden. Houd de site schoon door borstelen het gebied rond de droge socket erg voorzichtig met een zachte tandenborstel.

•  Houd geplande afspraken met uw tandarts. Zelfs als u zich beter te voelen, zult u uw arts te bezoeken om ervoor te zorgen dat de site goed te genezen is.

Hints

  • Kruidnagelolie wordt vaak gebruikt om de pijn van een tandholte verlichten. U kunt kruidnagel olie kopen bij de meeste reformwinkels.
  • Hoewel dit artikel zal u helpen om de zorg voor een droge socket, is het cruciaal dat u op de hoogte of bezoek uw tandarts of kaakchirurg voordat u probeert de droge socket thuis te behandelen.