Hoe de zorg voor de knie met pijn

Knie pijn kan worden veroorzaakt door artritis, een verwonding of slijtage door dagelijks gebruik. Omdat de knieën dragen het gewicht van ons lichaam, zijn zij bijzonder gevoelig voor schade en pijn. Voordat u begint met de behandeling van uw pijnlijke knieën, ontvangen echter een goede medische diagnose. Nadat u een definitieve diagnose te ontvangen, kunt u beginnen met het behandelen van uw pijnlijke knieën op basis van de onderliggende oorzaak van de pijn.

Instructies

•  Zie een orthopeed of een andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg om de specifieke oorzaak van uw pijn in de knie te diagnosticeren. Na uw arts bepaalt de oorzaak is, kan hij een pijnstiller of anti-inflammatoire medicatie adviseren. Hij kan u een recept te geven of aan te bevelen een over-the-counter medicatie als uw pijn niet ernstig.

•  Draag een kniebrace die de knie zal stabiliseren en beweging te beperken. Dit zal helpen verlichten van de pijn, terwijl de rust van de knie.

•  Wikkel je knie met een drukverband. Door de verpakking van je knie, je vochtophoping in het kniegewricht te verlagen en verminderen ontstekingen. Dit stabiliseert ook de knie en maakt het gevoel meer comfortabel.

•  Ice je knie, die kunnen helpen verlichten ontsteking en pijn. Zet nooit ijs direct op je huid, omdat het weefsel schade kan veroorzaken. Gebruik een zak ijs, of plaats ijsblokjes in een schone handdoek. Verwijder het ijs als uw huid rood of gevoelloos. Ijs van uw knie tot ongeveer 15 minuten en herhaal dit drie keer per dag.

•  Hef je knieën. Bij het liggen, leg kussens onder je knieën. Dit zal je been bloedsomloop te verbeteren en het verminderen van druk en pijn.

•  Laat je knieën. Vele malen, is kniepijn veroorzaakt van overmatig gebruik. Rusten je knieën en blijven je voeten kan helpen verminderen pijn door het verlichten van de druk die op hen wordt gelegd door het gewicht van je lichaam.

Hints

  • Oefening met de nodige voorzichtigheid. Milde oefening verbetert de circulatie, en kan voorkomen dat uw knieën uit steeds stijf. Door de uitoefening van, u ook zal helpen bereik van de beweging van je knie te behouden. Raadpleeg uw arts over welke vorm van lichaamsbeweging is het beste; fietsen op een stationaire fiets wordt vaak aanbevolen.
  • Als u ernstige pijn in de knie, dat gaat gepaard met roodheid of zwelling ervaart, waarschuw dan onmiddellijk uw arts. U kunt permanente schade aan uw knie te riskeren als je deze waarschuwing te negeren.