Hoe de zorg voor de Drain Pan op een vloeistoftank Zuurstof

Hoe de zorg voor de Drain Pan op een vloeistoftank Zuurstof

Een vereiste voor de menselijke overleving, zuurstof helpt ons lichaam te produceren energie. Zonder dat kunnen we niet lang meer te leven. Helaas zijn sommige ziekten remmen vermogen van een patiënt om voldoende zuurstof te krijgen. Om dit tegen te gaan, wordt zuurstof therapie vaak voorgeschreven. Een goede keuze voor actieve patiënten kan vloeibare zuurstof tanks, omdat ze zijn draagbaar, hebben meer zuurstof dan samengeperst gas tanks en vaak minder wegen dan tien kilo. Met goed onderhoud, met inbegrip van de zorg voor de afvoer pan, of lekbak, want het is algemeen bekend, kan een vloeibare zuurstoftank helpen u of uw geliefde een gezonder, comfortabeler leven te leiden.

Instructies

•  Houd de tank rechtop in een staande positie. Als het wordt omgestoten, of als u een sissend geluid hoort, neemt u contact op vloeibare zuurstof provider.

•  Controleer de luchtbevochtiger. Als het water laag is, maak het leeg. Vul bij met gedestilleerd of steriel water. Het water moet dagelijks worden verschoond.

•  Verwijder de lekbak van de bodem van de tank. Veeg condens en was de pan met water en zeep. Laat hem goed drogen en te vervangen. Herhaal elke 48 uur.

Hints

  • Zuurstof ondersteunt verbranding. Laat uw zuurstoftank in de buurt van een kaars, open haard, kachel of andere warmtebron niet schoon. Vermijd het dragen van lotions of crèmes met een aardolie-basis bij het schoonmaken van een zuurstoftank. Kies producten op waterbasis in plaats daarvan.