Hoe de zorg voor cliënten met Infectious & inflammatoire aandoeningen van de Hart & Bloedvaten

Het verstrekken van kwaliteit van zorg voor patiënten die lijden aan medische aandoeningen en blessures is het belangrijk om hun herstel. Inflammatoire aandoeningen en infecties veroorzaken complicaties uitstellen van herstel. Infecties en inflammatoire aandoeningen die het hart en de bloedvaten beïnvloeden kan leiden tot problemen, zoals een hartaanval, sepsis en zelfs de dood.

Instructies

•  Bepaal met de arts of om zorg te verlenen in een instelling voor gezondheidszorg of thuis. Een patiënt die lijdt aan een infectie of inflammatoire aandoening waarbij het hart of de bloedvaten kan thuis of in een instelling voor gezondheidszorg zorg te ontvangen, zoals een ziekenhuis, verpleeghuis of revalidatiecentrum. Soorten medicatie nodig (intraveneus of oraal), hartbewaking en wondverzorging behoren tot de dingen die meewegen bij het bepalen waar om zorg te verlenen.

•  Zorg voor directe patiëntenzorg. Patiënten met inflammatoire aandoeningen of infecties hart en bloedvaten kan zwak zijn vanwege hun toestand. Zij kunnen direct zorg nodig hebben door middel van hulp bij activiteiten van het dagelijks leven, zoals baden, aankleden, voeden, badkamer bijstand en mobiliteit. Het verstrekken van dergelijke zorg voor patiënten kunnen ze rusten en inspanning dat hun toestand zou kunnen verergeren door er druk op het hart of bloedvaten te voorkomen.

•  medicijnen toedienen. Antibiotica en antimicrobiële geneesmiddelen behandelen infecties en anti-inflammatoire geneesmiddelen te behandelen ontsteking.

Arteritis is een ontsteking van de vaatwand en wordt meestal veroorzaakt door infectie. De voornaamste bron van de infectie moet worden behandeld, zodat de slagader kan genezen. Antibiotica door IV toegediend aan de infectie.

Flebitis is een ontsteking van de aderen die kunnen optreden als gevolg van infectie, letsel of spataderen. Flebitis kan veroorzaken bloedstolsels te vormen. De infectieveroorzakende flebitis moeten worden behandeld met antibiotica. Anticoagulantia worden gegeven om te helpen met bloedstolsels.

Endocarditis is een infectie van het hart of het hart voering. Dien IV antibiotica of antimicrobiële stoffen om de infectie te bestrijden.

•  Zorg voor behandelingen en wondzorg. Chirurgie kan nodig zijn om schade veroorzaakt door infectie of een inflammatoire aandoening van hart en bloedvaten te herstellen. Hartklep resectie, reparatie of vervanging kan nodig zijn als de infectie of inflammatoire aandoening verstoort het vermogen van de ventielen niet goed.

Patiënten met de borst wonden moeten de juiste zorg aan verdere infecties en complicaties te voorkomen. Houd de wond bedekt met een droog verband. Zoek drainage en noteer de kleur, wat duidt op infectie. Reinig de wond met een wond reinigen oplossing aanbevolen door een arts. Nietjes en hechtingen moeten intact blijven totdat de wond gesloten is.

•  Treat complicaties veroorzaakt door inflammatoire aandoeningen en infecties van het hart en de bloedvaten.

Congestief hartfalen (CHF) is een complicatie van endocarditis en heeft de grootste invloed op de prognose. Herkennen symptomen van CHF, zoals zwelling, vochtophoping in de longen en kortademigheid en behandelen bepalen. CHF wordt behandeld met rust, goede voeding en medicijnen zoals ACE-remmers, bètablokkers, diuretica, vaatverwijders en digitalis.

Embolisatie is een complicatie het meest gezien bij aorta en mitralisklep infecties en infectieuze endocarditis ook. Anti-coagulant medicijnen worden vaak voorgeschreven om emboli te voorkomen.

Hints

  • Wijzigingen met betrekking tot zorgplan van de patiënt mag alleen worden gedaan door een arts of een geschikte zorgverlener.
  • Niet behandelingen, medicijnen, voeding of andere zorg praktijk te wijzigen zonder overleg met de arts van de patiënt.