Hoe de zon Na Voedselvergiftiging Vermijd

Hoe de zon Na Voedselvergiftiging Vermijd

Na het ervaren van een bout van voedselvergiftiging, is het belangrijk aan direct zonlicht. Niet alleen kan de blootstelling aan de zon veroorzaken terugkerende uitdroging door transpiratie, maar sommige mensen een verhoogde gevoeligheid voor het felle zonlicht na een voedselvergiftiging, dat is een andere bijwerking van uitdroging te melden ook.

Instructies

•  Vermijd direct zonlicht in de week of zo na een aantal gevallen van voedselvergiftiging. Er is enig bewijs dat suggereert dat bepaalde soorten bacteriën en virussen te verspreiden in een sneller tempo wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, dus als er geen sporen van bacteriën in het spijsverteringskanaal, kunnen zij in staat zijn om op krachten te komen en leiden tot een terugval .

•  Vraag uw arts of een van de antibiotica die u neemt om voedselvergiftiging te behandelen kan bijwerkingen veroorzaken wanneer u wordt blootgesteld aan de zon. Sommige medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je duizelig of misselijk in de hitte van de dag voelen. Als u een van deze symptomen ervaart, zich terugtrekken in een schaduwrijke omgeving en rust.

•  Blijf gehydrateerd wanneer u wordt blootgesteld aan hoge temperaturen en de zon na een voedselvergiftiging. Uitdroging kan de meest gevaarlijke component van voedselvergiftiging te zijn, en na uitdroging, worden de spieren verzwakt en kwetsbaar. Drink veel heldere vloeistoffen, met name water en vloeistoffen met elektrolyten, om te helpen zorgen voor een volledig herstel.

•  Bescherm uzelf tegen blootstelling aan de zon door het dragen van hoeden, zonnebrillen en losse, vloeiende kleding. Een paraplu of parasol kan een belangrijke accessoire om te gebruiken in deze tijd voor een extra mate van bescherming tegen de zon zijn.

•  Gebruik zonnebrandcrème met een SPF van minstens 15 voordat je naar buiten gaat overdag. Dit is over het algemeen een goed idee, zelfs als je niet herstellende van een voedselvergiftiging. Zonnebrand kan gemakkelijk leiden tot uitdroging, omdat gebrek aan vocht is wat de oorzaak van de huid te schillen.

Hints

  • Bescherm uw voedsel. Hoewel het belangrijk uit de zon te blijven na te zijn behandeld voor voedselvergiftiging kunnen zijn, is het nog belangrijker om alle bederfelijke voedingsmiddelen te houden niet in direct zonlicht goed ook, want dit is een van de belangrijkste oorzaken van door voedsel overgedragen ziekten.
  • Als u niet in staat om vloeistof af na 24 uur te houden zijn, vragen dringende medische zorg. Uitdroging kan leiden tot ernstige gevolgen, waaronder nierfalen hebben.