Hoe de Vocht Stop in mijn CPAP Mask

Hoe de Vocht Stop in mijn CPAP Mask

Wakker worden in het midden van de nacht met water druipen op je gezicht is niet prettig. Mensen die CPAP maskers gebruiken kan soms verkeren in deze situatie, die heet "rainout." Wanneer de kamertemperatuur koud van de airconditioning en de luchtbevochtiger wordt verwarmd, de tegenstellingen in temperatuur ontstaat condens in de slang als de warme lucht uit de machine afkoelt tijdens de reis naar de CPAP masker. Er zijn manieren om te voorkomen dat "rainout" gebeurt.

Instructies

•  Plaats de bevochtiger onder het CPAP-apparaat als het niet ingebouwd in het. Zet de machine op een tafel of nachtkastje, dat gelijk met uw bed, maar gepositioneerd lager dan je hoofd

•  Verlaag de temperatuur van de verwarmde luchtbevochtiger door het aanpassen van de besturing instellingen dichter bij de temperatuur van de ruimte bedragen. Verhoog de temperatuur van de slaapkamer te komen overeen met de temperatuur van de luchtbevochtiger.

•  Verplaats de CPAP-machine naar een gebied dat geen A / C ventilatieopeningen direct op de slang te blazen. Situeren fans weg van de slang, ook, lucht blazen op de slang te voorkomen. Isoleer de slang met een verwarmde slang omslag.