Hoe de symptomen van pleuritis Herken

De wanden van de longen zijn bedekt met een dun weefsel. Wanneer deze weefsels zwellen of ontstoken raken, dat is bekend als een aandoening genaamd pleuritis. Er zijn vele gezondheid gerelateerde problemen die pleuritis alleen kan leiden echter pleuritis worden behandeld. De symptomen kunnen pijnlijk zijn en kan variëren van mild tot ernstig. Het kennen van de symptomen kan nuttig zijn voor u bij te praten met uw arts. Hier leert u hoe ze te herkennen.

Instructies

Hoe de symptomen van pleuritis Herken

•  Raadpleeg uw arts als u pijn op de borst of problemen met je ademhaling te ervaren. Pijn op de borst komt meestal heel plotseling toen geassocieerd met pleuritis. Er zijn veel omstandigheden die de gezondheid kunnen veroorzaken dezelfde symptomen, dus het is belangrijk om uw arts te praten met professionele als u ze krijgt zodat ze kunnen doen wat nodig is om te bepalen wat de oorzaak is van jou.

•  Bezoek uw arts indien naast de pijn op de borst, die u elke schouder of buik pijn. Er zijn momenten waarop de pijn op de borst die u ondervindt als gevolg van pleuritis daadwerkelijk zal worden uitgebreid tot de schouder of maagstreek. Deze pijnen moeten zo snel mogelijk door uw arts worden behandeld.

•  Verslag aan uw arts eventuele pijn of ongemak dat is een gevolg van het niezen of hoesten. Zelfs als het lijkt normaal, kan er een onderliggende oorzaak voor zijn. Bij de behandeling van pleuritis, de pijn die wordt geassocieerd met het de neiging om scherp te worden of verergeren wanneer de patiënt hoest of niest. Deze scherpe pijn kan in aanvulling op een consistente pijn die rond stokken in de borst gebied. Zorg ervoor dat u laat uw zorgverzekeraar weten of dit voor u geldt, zelfs als het niet voor telkens als je niest of hoest.

•  Ga naar je dokter is een aanhoudende koorts ontwikkelen. Een van de oorzaken van pleuritis is een infectie en koorts is uw lichaam manier om te proberen om het te bestrijden. Wees bereid om uw arts te vertellen wanneer de koorts begon en wat de temperatuur is geweest. Als je koorts is hoog en uw arts niet beschikbaar is, gaat u naar de dichtstbijzijnde eerste hulp.

•  Vertel uw arts over alle spierpijn of hoofdpijn die u ervaart. Beide zijn een infectie en kan worden veroorzaakt door pleuritis. Let vooral op als deze pijn gepaard gaan met pijn in de borst, schouder of maagstreek als deze zijn ook de symptomen die kunnen optreden als u pleuritis ontwikkelen.

Hints

  • Pleuritis is behandelbaar. Wees zo grondig mogelijk bij het beschrijven van uw klachten aan uw zorgverlener. Zodoende wordt een snellere diagnose en behandeling. Hoe eerder je de behandeling, hoe beter je zult voelen.