Hoe de symptomen van Hersenschudding bij baby Identificeer

Hoe de symptomen van Hersenschudding bij baby Identificeer

Baby's en peuters vaak last hoofdletsel als gevolg van hun hoge mate van activiteit en verminderde besef van hun omgeving. Het is belangrijk voor ouders om te weten hoe ze de symptomen van hersenschudding bij baby's en peuters die niet in staat zijn te identificeren om verbaal te drukken hoe ze zich voelen.

Instructies

•  Houd in de gaten op het hoofd van uw baby in de uren en dagen na hun hoofdletsel. Als u blauwe plekken te identificeren of zwelling, neem het kind naar een kinderarts zo snel mogelijk zien.

•  Wees op je hoede als je baby gemakkelijker dan normaal raakt vermoeid na het stoten van haar hoofd, of als u een opmerkelijke afname van haar energie-niveau te identificeren. Een algemene lusteloos malaise is een teken van uw baby kan een hersenschudding hebben geleden.

•  Praat met uw kinderarts als uw baby lijdt hoofdletsel dat ze chagrijnig of prikkelbaar maakt. Als de baby voortdurend huilt en u bepaalt het is niet te wijten aan normale vermoeidheid of honger, kan dit een teken zijn van een hersenschudding zijn.

•  Observeer uw baby om te zien of hij geen honger heeft als hij normaal is, of is helemaal niet moe zijn gebruikelijke dutje of bedtijd. Veranderingen in het eten of slaapgewoonten van baby's kan een neurologische stoornis die mogelijk hersenschudding gerelateerd signaleren.

•  Neem uw ​​baby om een arts te raadplegen als u een onevenwichtigheden waarnemen in hun manier van lopen of terwijl ze kruipen. Een verlies van evenwicht is een van de meest onthullende symptomen van hersenschudding bij baby's, vooral als het gepaard gaat met misselijkheid of braken.

•  Let op je baby bij de speeltijd. Een anders onverklaarbare gebrek aan belangstelling voor favoriete spellen of speelgoed is een van de klassieke symptomen van de hersenschudding in baby's.

•  het zekere voor het onzekere als het gaat om baby's (en peuters) en hoofdletsel. Hun symptomen zijn veel moeilijker op te sporen, en je wilt niet het risico van langdurige neurologische schade die voorkomen had kunnen worden door een snel bezoek aan de dokter lopen.

Hints

  • De baby-proof of peuter-proof uw huis naar de kansen van uw kind met een ongeval dat leidt tot een hoofdletsel verminderen. Plaats hekken aan de toppen en bodems van alle trappen en te ontmoedigen onstuimige spelen op krappe plaatsen, vooral binnenshuis.
  • Breng de kinderen van elke leeftijd om een ​​arts te zien of ze lijden aan een hoofdwond van welke aard ook.