Hoe de symptomen van dwangmatig overeten Herken

Hoe de symptomen van dwangmatig overeten Herken

Dwangmatig overeten is een aandoening waarbij een patiënt oncontroleerbare eten gevolgd door gevoelens van schuld of schaamte kan ervaren. Het is belangrijk te beseffen dat deze aandoening verschilt van andere eetstoornissen zoals boulimie, dat de patiënt niet zuiveren. Volg deze stappen om de aandoening te herkennen.

Instructies

•  Weet dat eetbuien, of het eten van ongecontroleerd, zelfs als je geen honger hebt, is een van de belangrijkste symptomen van dwangmatig overeten.

•  Erken dat een preoccupatie met lichaamsgewicht een signaal kan zijn dat iemand die lijdt aan een eetstoornis, zoals dwangmatig overeten. Deze preoccupatie kan zich uiten in de vorm van obsessie over voedsel of overmatig commentaar over dieet of lichaamsbeweging.

•  Depressie en stemmingswisselingen kunnen zowel symptomen en onderliggende oorzaken van een dwangmatig overeten stoornis. Het is essentieel dat een volledige geestelijke gezondheid geëvalueerd worden van elke patiënt die symptomen van depressie en een eetstoornis, zoals dwangmatig overeten vertoont, te bepalen welke oorzaken kan worden achter beide.

•  Notice of u of uw geliefde heeft een geschiedenis van veel gewicht schommelingen. Een duidelijke fluctuatie in gewichtstoename of verlies kan een indicatie zijn van een dwangmatig overeten stoornis.

•  Herken symptomen die een andere eetstoornis kunnen wijzen, zoals boulimia. Degenen die zijn dwangmatige eters meestal niet zuiveren na het eten door braken of na een agressieve oefening regime. Zij hebben ook niet typisch bezighouden met andere zuivering gewoonten door medicinale hulp, zoals diuretica of laxeermiddelen.

•  Leer om andere symptomen, zoals het verbergen van voedselconsumptie of ontbrekende werk of andere activiteiten om binge of eten dwangmatig herkennen. Deze symptomen kunnen moeilijk te detecteren in andere individuen, dus is het belangrijk om de discussie te benaderen met een onbevooroordeelde houding.

Hints

  • Wees bereid om een ​​volledige medische geschiedenis te geven als je eenmaal besluit om de behandeling voor een dwangmatig overeten stoornis zoeken. Noteer een fysische of psychische problemen die u nodig hebt om te bespreken met uw arts.
  • Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken van dwangmatig overeten behandelen alsmede alle omstandigheden die kunnen resulteren uit overmatige gewichtstoename, zoals slaapapneu en hart-en vaatziekten. Werk samen met uw arts om de algemene toestand van uw geestelijke en lichamelijke gezondheid te bepalen.