Hoe de sereniteit gebed in het dagelijks leven gebruiken

Hoe de sereniteit gebed in het dagelijks leven gebruiken

Serentiy gebed wordt gebruikt door 12 stappen programma's. Het concept kan worden gebruikt om iedereen, ook als deze niet verbonden met het programma helpen. Het helpt om een ​​gevoel van hoop te geven.

Instructies

•  "Geef me de sereniteit om de dingen die ik niet kan veranderen, moed om te veranderen wat ik kan veranderen, en wijsheid om het verschil te weten te aanvaarden".

•  Begin met het identificeren van welke problemen u ondervindt.

•  categoriseren probleem (s) in "Dingen die ik kan veranderen" en "Dingen die ik niet kan veranderen"

•  Accepteer de dingen die ik niet kan veranderen: Er zijn veel dingen die we niet kunnen veranderen, zoals het verleden gedragingen of beslissingen. Ze te accepteren voor wat ze zijn misschien moeilijk, maar noodzakelijk zijn. Ex. Als je een slechte beslissing gemaakt, kun je niet terug in de tijd om het te veranderen, moet u om het te accepteren.

•  Het accepteren van het betekent dat je de fout te erkennen en de verantwoordelijkheid voor die actie te ondernemen. Dan accepteer je dat het wordt gedaan en kan de actie niet veranderen, maar kan proberen om de cursor voorbij deze fout door het corrigeren van de gevolgen die nu plaatsvinden of zullen plaatsvinden. Of gewoon werken aan beter te zijn voor die dag.

•  Opmerking: Als het betrekking heeft op verslaving, zoals in de 12 stappen programma, het is een acceptatie dat het gebruik veroorzaakte aanzienlijke problemen en de acceptatie van de gevolgen die zich hebben voorgedaan als gevolg van het gebruik.

•  Moed om de dingen die ik kan (verandering) te wijzigen: Je mag niet in staat zijn om het verleden te veranderen, maar je kunt veranderen wat je doet in de toekomst. ex. Als u meer dan besteed aan een item of een voor de activiteit kun je niet terug te gaan en verander deze beslissing, maar u kunt de begroting te compenseren of te nemen op een extra shift, etc.

•  Moed om te veranderen helpt om energie te leiden naar wat te doen met uw situatie, in plaats van zich zorgen te maken over wat er is gebeurd. Veel mensen worden geconsumeerd met negatieve gevoelens en hulpeloos voelen met hun situatie. Deze verklaring vraagt ​​om kracht om de nodige veranderingen aan te brengen.

•  Om wijzigingen aan te brengen, te bepalen wat kan worden gewijzigd en maak een plan over hoe u deze verandering zal maken. Plan moet zeer specifiek in actie en tijdsbestek te zijn. (U kunt altijd teruggaan en bewerken plannen indien nodig)

•  Moed om het verschil te kennen: Dit is de sleutel. Verspil geen tijd over de dingen die al zijn gedaan. U kunt verdrietig zijn, sorry, goed te maken, maar je energie richten op wat u wilt veranderen en hoe je gaat om die taak te voltooien.

Hints

  • De sereniteit gebed kan een gevoel van vrede of de richting te brengen wanneer een persoon voelt zich overweldigd met stress of problemen.
  • De eigenlijke gezegde is "god verleent me de sereniteit om de dingen die ik niet kan veranderen te accepteren, moed om te veranderen wat ik kan veranderen en de wijsheid om het verschil te kennen" Het werd ontwikkeld in 12 stap programmering voor verslavingen. Het concept is dat u zich bij een God of een hogere macht om hulp te bidden. Dit is nog steeds een gunstige gebed of mantra, als je worstelen met de spiritualiteit deel. Daarnaast kan het gebruikt worden door iedereen, ongeacht of in een 12 stappen programma.