Hoe de Sedona Methode voor Free Get

Al meer dan 30 jaar mensen de Sedona Methode in de praktijk hebben gebracht in hun dagelijks leven te helpen verlichten van negatieve energie en leiden tot een verschuiving in het bewustzijn naar hogere bewustzijn en gemotiveerde wonen. Deze praktijk is onderschreven door enkele van Amerika's meest toonaangevende motiverende sprekers en zakelijke goeroes, zoals Chicken Soup for the Soul schepper, Jack Canfield en actrice Muriel Hemingway. U kunt dezelfde praktijk verstaan ​​die in je leven als goed met gratis monster content.

Instructies

•  Open uw internet browser en zoek naar de Sedona Methode. Brengen hun officiële website. Aanmelden voor een lidmaatschap via de site.

•  Download video en MP3-inhoud rechtstreeks vanaf hun website. U krijgt ook gratis dvd-gehalte in de e-mail te ontvangen.

•  Contact een Sedona Training Associate in uw regio voor meer informatie over hoe je Sedona Methode materialen kunt krijgen voor gratis leren. Zij kunnen u ook uitnodigen om een ​​lokale groep aan te sluiten of om de training te beginnen met hen.

•  Bezoek uw lokale bibliotheek en check out boeken over de Sedona Methode. Controleer de bibliotheek prikbord om te zien of er sprake is van geplande Sedona Methode vergaderingen daar vermeld. Het bijwonen van een vergadering is een geweldige manier om anderen te ontmoeten en ontvang gratis informatie over het programma.

•  Check out Freecycleorg en andere gratis boek swap programma's om te zien of er mensen zijn die willen om zich te ontdoen van hun oude Sedona Methode werkboeken voor gratis. Je kan hebben om te rijden op te halen de materialen, of betalen verzendkosten.

•  Blader door de advertenties in de plaatselijke krant en online advertentie-hosters zoals Craigslist.com voor mensen die geïnteresseerd zijn in het weggeven van hun Sedona Methode materialen.

•  Zoek werf verkoop en boek circuits in vlooienmarkten. Van tijd tot tijd je zou dozen met oude boeken de leveranciers zullen weg geef om ze te krijgen uit hun handen te vinden.

Hints

  • Val niet voor iemand die probeert om u te reel in een alternatief programma. ake ervoor dat het officiële Sedona Methode materiaal.