Hoe de pijn van eczeem Stop

Eczeem is een huidaandoening omvat verschillende soorten van ontsteking van de huid. Het wordt vaak gekenmerkt door droge, rode, jeukende patches, volgens de American Academy of Dermatology. De meest voorkomende vorm is atopische dermatitis, een allergische aandoening veroorzaakt een droge en jeukende huiduitslag. De werkelijke oorzaak van eczeem is onbekend, maar het kinderen en volwassenen, treft vaak mensen met een familiegeschiedenis van allergieën. Het komt vaak voor bij zuigelingen en meestal verbetert naarmate ze ouder worden. Er zijn bepaalde stoffen die eczeem patiënten jeuk te maken, die vervolgens leiden tot een uitslag. Er is geen genezing voor de ziekte, maar de pijn kan worden gestopt door het beheer van het met de behandeling.

Instructies

•  Voorkom krassen met een vochtinbrengende crème en koude kompressen. Lotion direct na baden. U kunt ook een koud kompres op de aangetaste huid, die zal helpen met jeuk.

•  Breng een nonprescription corticosteroïd crème om de ontsteking te verminderen als de toestand verslechtert. Er zijn ook voorgeschreven corticosteroïd zalven, die krachtiger en kunnen bijwerkingen. Ze kunnen de huid dunner veroorzaken, bijvoorbeeld, zodat uw arts de hoeveelheid tijd kunnen beperken voor de behandeling en waar op het lichaam moet je de medicatie toe te passen, volgens de AAD.

•  Neem antibiotica in het geval uw huid geïnfecteerd raakt door eczeem. U mag worden voorgeschreven lokale of orale medicatie om bacteriën in de getroffen gebieden te vermoorden.

•  Neem antihistaminica om jeuk te verminderen. Ze kunnen over-the-counter of op recept medicijnen. Echter, ze slaperigheid veroorzaken, dus ze moeten worden gebruikt 's nachts, vooral als een patiënt heeft moeite om te slapen vanwege de jeuk.

•  Neem cyclosporine A als uw eczeem ernstig is en niet heeft gereageerd op andere behandelingen. Het moet worden voorgeschreven en zal uw immuunreactie te wijzigen, maar mag alleen worden gebruikt in extreme gevallen.

Hints

  • Uitbraken kan vaak worden voorkomen door bevochtigen en het vermijden veranderingen in temperatuur en oververhitting.
  • Vermijd irriterende stoffen die uw allergieën veroorzaken, als ze de trekker over uw eczeem kan zijn ook.