Hoe de oorzaken van chronische bronchitis Identificeer

Hoe de oorzaken van chronische bronchitis Identificeer

Bronchitis is een algemeen bekend respiratoire aandoening die resulteert in een dik slijm ontwikkelt in de luchtwegen en kan resulteren in een pijnlijke hoest. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe je de oorzaken van chronische bronchitis te identificeren.

Instructies

•  Minimaliseer blootstelling aan stof, schimmel en andere allergenen. Stof, schimmel en andere allergenen op de loer liggen in bijna elke plaats. De meest voorkomende plaats ze op de loer liggen is in uw huis. Voortdurende blootstelling aan deze allergenen chronische bronchitis veroorzaken. Het schoonmaken van uw huis is een grote stap in de goede richting met betrekking tot het minimaliseren van deze allergenen.

•  Vermijd het werken in een hoog risico gebieden. Hoog risico gebieden, zoals katoen molens, staalfabrieken, bouwplaatsen of elke andere vorm van werk waar er een overvloed van zwevende deeltjes kan chronische bronchitis op de lange termijn veroorzaken. Ofwel veranderen van je carrière of gewoon het dragen van een masker (vooral in katoen en staalfabrieken) kan u helpen bij het verminderen van uw kansen op het ontwikkelen van chronische bronchitis.

•  Rook niet. Roken is misschien wel de nummer een oorzaak van chronische bronchitis en moet worden vermeden ten koste van alles (eerste en tweedehands rook). Als u rookt, is het aan te raden dat je stoppen zo snel mogelijk, want roken veroorzaakt meer dan alleen chronische bronchitis kan hart-en vaatziekten, longkanker en vele andere vormen van fysieke kwalen, zoals verkleuring van de tanden veroorzaken.

Hints

  • Bronchitis is een infectie van de longen is het belangrijk dat u uw blootstelling aan de dingen die je zou kunnen in gevaar brengen voor bronchitis of andere ademhalingsproblemen bewaken.