Hoe de ontwikkeling van Chi Energy Flow

Hoe de ontwikkeling van Chi Energy Flow

Chi, ook wel bekend als qi of prana, is de vitale levenskracht die stroomt door alles wat leeft, volgens sommige Oosterse filosofieën. Het is, volgens die overtuigingen, de stroom van energie die je in leven en gezond houdt. Er zijn verschillende soorten chi, maar de enige die niet kan worden ontwikkeld heet yuan chi - dat type wordt geërfd bij de geboorte. De doorstroming van chi kan negatief beïnvloed worden door vele dingen, maar er zijn ook vele manieren om het te verbeteren.

Instructies

•  Leer je fysieke lichaam te ontspannen. Intense ontspanning van alle zachte weefsels van het lichaam opent de meridianen (energiebanen) en laat chi vrij stromen. Dit type van diepe ontspanning kan worden geleerd door het beoefenen van tai chi of yoga of door het ontvangen van therapeutische massage, zoals shiatsu massage.

•  Eet een gezond dieet dat een overvloed aan vers voedsel en plantaardige eiwitten bevat. Volgens een artikel gepubliceerd door de deskundige martial artist, Dave Teitler, het eten van te veel rood vlees kan je meridianen verstoppen, waardoor de energiestroom door je lichaam te stagneert.

•  Neem contact op met een acupuncturist. De plaatsing van acupunctuurnaalden zijn gebaseerd op de meridianen waarlangs chi wordt gezegd te stromen. Een acupunctuur behandeling kan verstopte energiebanen openen en chi efficiënter door uw lichaam stromen.

•  Praktijk ademhalingsoefeningen bedoeld om je ademhaling te vertragen. Volledige, langzame ademhaling de geest tot rust en helpt bij ontspanning - die de stroom van chi kan toenemen.

Hints

  • Het concept van de chi is een spirituele filosofie en het bestaan ​​ervan kan niet empirisch worden bewezen.