Hoe de Mindset om gewicht te verliezen als je overgewicht van jongs af aan

Hoe de Mindset om gewicht te verliezen als je overgewicht van jongs af aan

Het is altijd erg moeilijk om gewicht te verliezen, maar het is zeker als je overgewicht van jongs af aan waren. Met mezelf overwonnen 35 jaar overgewicht sinds de leeftijd van 2, ik schrijf dit artikel op basis van persoonlijke, uit de eerste hand ervaring. Na tientallen jaren van worstelen, ik niet alleen in geslaagd om mijn streefgewicht te bereiken, maar ik ben nu betrokken bij een intensief bodybuilding programma, en ben bezig op weg naar een gecertificeerde personal trainer en gewichtsverlies coach.

In dit artikel bespreek ik de stappen om zich in de juiste mentaliteit om gewicht te verliezen als je overgewicht sinds de kindertijd. De sectie Resource links naar artikelen van mij waarin ik bespreek de logistiek van het verliezen van gewicht, maar zodra je in de juiste mindset, zal het niet langer een kwestie van een dieet of het tellen van calorieën. Alles valt op zijn plaats op zijn eigen val.

Instructies

•  Stap 0 is aan het feit dat je niet in staat zijn om de volgende stappen uit te pakken op je eigen accepteren. U kunt de hulp van een soort steungroep nodig, zowel formeel, of met een paar goede vrienden. U kan ook nodig zijn om een ​​soort van professionele therapie of begeleiding te zoeken. Dit artikel brengt een aantal zeer moeilijke kwesties die moeten worden geconfronteerd en overwonnen.

•  U moet eerst bewust zijn van en bereid om uw huidige gewicht te accepteren voor wat het is. Je hoeft niet om jezelf te slaan over, maar je hebt om eruit te komen van de mentaliteit van de dingen zeggen als: "Ik ben net groot uitgebeend," of "Ik heb het behoud van water de laatste tijd," of "Dik zijn is alles wat ik ooit heb gekend. " Je moet uitgaan van het standpunt dat je op je huidige gewicht en je zult werken aan het verliezen van een deel van het.

•  U dient volledig te geloven dat je in staat bent om gewicht te verliezen zijn, hoewel de pogingen je tot nu toe hebt gemaakt zijn niet succesvol geweest, althans niet permanent zo. U moet krijgen doorgegeven al uw ideeën die je genetisch geprogrammeerd zijn zwaar. Het is gewoon niet waar. Zeker het verliezen van je laatste 20 £ kan zeer uitdagend, zo niet onmogelijk lijkt te zijn, maar dat is niet het punt. Het punt is dat je zeker kan bewegen in de richting van het verliezen van gewicht en het houden van het gewicht dat je verliest.

Hoewel het waar is dat sommige mensen van nature sneller of langzamer stofwisseling hebben, zijn er dingen die je kunt doen om de snelheid van u omhoog, namelijk de oefening, en in elk geval kan het zomaar zijn dat het verliezen van gewicht moeilijker voor je zal zijn dan iemand anders. Echter, dat is niet anders dan te zeggen dat het doen van wiskunde of het spelen van de piano is het moeilijker voor sommige mensen dan voor anderen.

Absoluut niemand is genetisch geprogrammeerd om zijn zware (nogmaals, ik heb het niet over de laatste 20 £), tenzij u een zeer specifieke medische aandoening die alleen effecten een klein percentage van de mensen. Bijna iedereen is overgewicht simpelweg omdat ze te veel eten en te weinig bewegen, maar natuurlijk als je een speciale medische aandoening moet je precies doen als uw arts instrueert.

•  U moet volledig in het reine komen met enig en alle woede kwesties die voortkomen uit de geschiedenis van de kindertijd overweightness. Als je worstelt met het verliezen van gewicht is het uiterst gemakkelijk om boos te worden dat je ooit hebt om uw gewicht in de eerste plaats. Het is gemakkelijk om woede te voelen in de richting van uw gezin niet meer in te grijpen doen terwijl je jong was, of misschien omdat het niet in goede rolmodellen, of misschien zelfs voor het stimuleren van uw overweightness of bewust, onbewust, of volledig onbedoeld.

Veel pijnlijke herinneringen kunnen aan de oppervlakte komen, misschien wel van het niet kunnen deelnemen aan sporten zoals uw collega's deed, of gepest voor uw gewicht, enzovoort. U moet uw gewichtsverlies inspanningen te beginnen vanuit het standpunt van acceptatie en vergeving, zodat u kunt al uw mentale inspanningen in het focussen op uw plan van het gewichtsverlies te zetten.

•  Je moet jezelf schrap voor het feit dat uw familie, vooral als zichzelf overgewicht, kan in feite niet als ondersteuning van uw gewicht verliezen als je zou willen dat ze zijn. Als ongezonde binge eating is een groot deel van wat je normaal doet met je familie, dan objectief gezien zul je heel veel plezier om rond te zijn, terwijl u kijkt naar wat je eet niet.

Uw familie kan u allerlei gebrekkig advies en ideeën, zoals: "Oh, gewoon eten en genieten! Alle vrouwen aan onze kant van de familie zijn altijd groot geweest," of "Ik las in een tijdschrift dat als je eet een citroen nadat u uw maaltijd af te maken, zal het allemaal van de calorieën die je net gegeten, "of" Ik heb gehoord dat als je een blokje om na het eten, al het eten komt net rechts van je verbrandt, en het is alsof je niets gegeten helemaal niet, "enzovoort. Veel van dit advies kan precies hetzelfde dat ze gaf je van jongs af aan, dat is waarschijnlijk een deel van de manier waarop u werd en bleef overgewicht. Je moet accepteren dat dit vrijwel zeker niet kwaadwillig gedaan, maar gedaan uit onwetendheid.

Uw gezin zal waarschijnlijk ook vragen om alle details van het dieet en lichaamsbeweging programma dat je doet delen, en zal gaan en op over wat werkt en wat niet werkt, etc. Als je je eten en bewegen hebben vastgesteld van plan je gewoon moet sterk zijn en de stok met het, ongeacht wat iedereen om je heen zegt.

•  U moet zich realiseren dat, hoewel overweightness neer op calorieën gegeten versus calorieën verbrand, in uw geval wat veel belangrijker is het veranderen van je eet-en beweeggedrag. Je zult gewoon moeten de mal die je in sinds de kindertijd zijn geweest breken. Dat is uiterst moeilijk, en het is iets dat je heel geleidelijk zal doen. Je moet gewoon om jezelf in die richting. Je moet meteen weer op de rails te krijgen als je uit het. Zodra u uw patronen en uw mentaliteit met betrekking tot voeding en beweging te veranderen, zul je zien dat het gewicht gewoon zal beginnen komende uit op zijn eigen. U ontvangt automatisch weet wat te doen. Je zult steeds meer bewust van je lichaam, en hoe je gezond met het zijn.

•  Het is belangrijk om te begrijpen dat als je familie was altijd overgewicht net als jij, op een bepaald niveau kunnen er enkele gevoelens van jaloezie als ze zien dat je begint om gewicht te verliezen. Dat kan een natuurlijke menselijke onbewuste reactie. Het betekent niet dat je familie niet van je houdt, of je wil of iets dergelijks bewust saboteren. Het is gewoon dat je iets dat ze altijd al had moeite met zichzelf zullen volbrengen. Zorg er wel voor dat je niet ontspoord door verklaringen die kunnen worden gemaakt door uw familie over de kwestie.

•  Het goede ding dat niet te zijn overwogen in het verleden komt is dat je al hebt bedacht wat niet werkt. Vermoedelijk toen Thomas Edison werd gevraagd hoe hij zich voelde over falende 1000 keer toen de uitvinding van de gloeilamp, antwoordde hij dat hij met succes 1.000 manieren om niet een gloeilamp ontdekt. Proberen dat positieve manier van denken om uw situatie van toepassing zijn. Gaan denken in termen van wat voor u zal werken in uw gewichtsverlies inspanningen, het besef dat er geen reden is om een ​​van de dingen die niet werken te herhalen.

•  U zult moeten stoppen met het spelen van de rol van de stereotiepe dik persoon. Heeft scherm namen van "fatchick123" of "hotbbw69" of dat soort dingen niet te gebruiken. Heeft zelfspot vette grappen niet maken. Denken niet na over de dingen die je nooit fysiek doen, en kan nu niet doen. Je werkt in de richting van de mogelijkheid om die dingen te doen. Doe jezelf niet te zien als een dik persoon, of zelfs een persoon met een geschiedenis van het zijn zwaar. Zie je net als een persoon die is het maken van een poging om gewicht te verliezen.

•  Zie de bronnen hieronder voor de andere artikelen van mij over dit onderwerp die nuttig kan zijn vanuit logistiek oogpunt. Voortdurend jezelf eraan te herinneren dat je het kunt doen. U kunt gewicht verliezen en gezond zijn. Als ik het kan doen, zo kun jij ook. ☺