Hoe de Militaire Astma Test Pass

Hoe de Militaire Astma Test Pass

Het leger heeft specifieke fysische richtlijnen voor dienstneming, met inbegrip van richtsnoeren over astma. Huidige richtlijnen staat dat astma wordt alleen diskwalificeren als het zich voordoet na uw 13e verjaardag. Het kan nodig zijn om documenten en medische gegevens te verstrekken en te bewijzen in de medische examen dat je niet hebben geleden aan astma sinds die tijd. Als astma-aanvallen voorgedaan na uw 13e verjaardag, is het nog steeds mogelijk om een ​​ontheffing krijgen. Het verlenen van de ontheffing kan een aanvullend medisch onderzoek nodig, herzien door de bevoegde autoriteiten en de toepassing van een specifieke tak van het leger.

Instructies

•  Voltooi de Medische prescreent of Medical History Report, DD Form 2807-2. Dit geldt ook voor het verstrekken waarheidsgetrouw antwoorden op vragen met betrekking tot ademhalingsproblemen zoals astma en allergieën. Als je antwoord "ja" op een van deze vragen, verstrekken informatie over eventuele problemen.

•  Breng eventueel benodigde aanvullende documentatie aan het medisch onderzoek. Het personeel zal u instructies over de specifieke vereiste documentatie.

•  Vul het verslag van medische geschiedenis, DD Form 2807-1 en aanvullende ziektekostenverzekeringen Screening Questionnaire, Vorm 40-1-15-E. Alle beperkingen omvatten in verband met astma, de frequentie van de problemen, de laatste keer dat het probleem zich voordeed en de eventuele behandeling die u hebt gehad.

•  Voltooi de medische keuring, zoals geleid door medisch personeel. Dit examen bestaat uit onderzoek van de longen en borstkas.

•  Indien nodig, vul een speciale consultatie. Speciale overleg typisch voorkomen op dezelfde dag als het lichamelijk onderzoek. Een speciaal overleg kan een oefening Pulmonary Function Test (PFT) bevatten. Een oefening PFT impliceert het nemen van spirometrie metingen voor en na fysieke inspanning.

Hints

  • Wees eerlijk in je antwoorden in de medische geschiedenis verslag en bij het beantwoorden van vragen.