Hoe de menselijke gehoorkanaal en reinigen

Hoe de menselijke gehoorkanaal en reinigen

Oren worden geïmpacteerd wanneer wax hecht aan de kleine haartjes in het kanaal. Wax opbouw is onaangenaam en veroorzaakt problemen met de oren. Naast het reinigen van de oorschelp, de irrigatie van het kanaal verwijdert opgebouwde wax. Irrigatie wordt gedaan door het plaatsen van het water in het kanaal met een kleine hoeveelheid druk uit te spoelen wax.

Instructies

•  Vul de spuit met warm water. Druk de zuiger, plaats het in een kopje water en trek de zuiger om water te putten in de spuit. Sinds meer water nodig kan zijn, plaats een kopje water in de buurt die kunnen worden gebruikt bij te vullen.

•  Plaats een kleine afvalcontainer tegen de zijkant van de nek, net onder het oor. Een handdoek moet worden gebruikt om de schouder te beschermen. Buig het hoofd iets naar voren en naar de andere kant van het oor dat wordt gereinigd. Dit zal toelaten het water om door het kanaal te reizen in de beste hoek om effectief te verwijderen wax.

•  Richt de spuit in de richting van de gehoorgang. Druk de zuiger van de spuit langzaam duwen water in de gehoorgang. Druk blijven uitoefenen op de spuit te zetten in een gestaag tempo, terwijl het water uitmondt in de container.

•  Droog het oor volledig met een handdoek. Houden het oor droog belangrijk om infectie te voorkomen. Kleine druppels alcohol kan in het kanaal geplaatst worden om ervoor te zorgen het niet vochtig blijven.

Hints

  • Gebruik warm water om uw gehoorgang te reinigen. Warm water zal helpen om de was op te lossen en ook ongemak te voorkomen, terwijl irrigatie.
  • Probeer niet om uw gehoorgang te spoelen als je een gescheurd trommelvlies. Dit kan verdere schade veroorzaken.