Hoe de macht Your Mind Stoppen met roken

Hoe de macht Your Mind Stoppen met roken

Het oude gezegde "Je kunt alles bereiken u uw zinnen gezet op" waar is als het gaat om het voeden van je geest om hunkeren vechten op weg om te stoppen met roken. In tegenstelling tot het breken of het maken van gewoontes, roken is een verslaving die twee keer duurt zo lang te breken als gevolg van onbedwingbare trek en ontbering u last heeft van het roken terugtrekking. Het zal volharding, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing te nemen om uw rookverslaving te overwinnen, maar kan worden gedaan met de kracht van de geest.

Instructies

•  Schrijf je doel op een vel papier in drie woorden of minder. Ongeacht hoe u woord is, moet je doel kort en to the point te zijn, en zijn over het elimineren van uw rookgewoonte. U kunt een foto van een "No Smoking" teken te vinden en plak het boven je doel als een visuele herinnering.

•  Maak een aantal kopieën van uw bord en leg ze in elke plaats waar u regelmatig bezoekt en zal het het meest te zien. Naast je bed, op uw bureau op het werk, als de achtergrond van uw mobiele telefoon en in uw auto zijn goede plekken om een ​​herinnering te zetten.

•  Denk na over en visualiseren van je doel. Denk na over waarom je stoppen met roken, of is het omdat van uw kinderen, echtgenoot of je gezondheid. Visualiseer je doel als je wakker wordt, eenmaal tijdens de dag en een keer voor het slapen gaan. Vind een gebied in uw huis waar u kunt ontspannen en afleiding als je kinderen te voorkomen. Visualiseer het vertellen van uw dierbaren die je hebt af te sluiten en gebruik maken van de extra geld om op vakantie te gaan. Het doel van visualiseren is om jezelf te hunkeren naar het eindresultaat erg genoeg voor u om het waar te maken.

•  Herhaal de routine voor ongeveer twee maanden. Tijdens de twee maanden, moet u versterken het proces werkt en is de moeite waard. Heeft uw echtgenoot of familieleden te motiveren en u eraan herinneren waarom je stoppen met roken in de eerste plaats.