Hoe de longen Backwash

Hoe de longen Backwash

Normale dagelijkse activiteit omvat het zitten, staan ​​en lopen. Vloeistoffen in het lichaam neerwaarts getrokken door de zwaartekracht. Veel van deze vloeistof regelt in de lagere longen en zoals adem getekend, lucht blijft in het bovenste deel van de longen. Om gezonde longen en de bloedsomloop te bevorderen, moeten de lagere longen worden 'teruggespoeld. "

Sirsasana is een term in de yoga die verwijst naar een belangrijke asana, dat het omkeren van het lichaam: gewoon, een hoofdstand. Dit heeft vele voordelen voor de gezondheid met inbegrip van het reinigen van de longen.

Instructies

Hoofdstand Techniek

•  Leg een deken of kussen op de vloer. Knielen voor deze mat. Kant je vingers samen met je onderarmen rustend op de mat. Pas uw ellebogen op schouderbreedte uit elkaar. Druk op uw polsen in de mat.

Wanneer in positie, rust de kruin van je hoofd tegen je geregen vingers.

•  Haal diep adem en je knieën te verhogen van de vloer. Houd je hielen omhoog en beweeg je knieën naar je lichaam.

•  Laat je adem als je je voeten te verhogen in de lucht. Til beide voeten tegelijk en draai je je bovenbenen iets in. Strek je benen, naar boven wijzend. Zorg ervoor dat uw voeten en het bekken en de kruin van je hoofd op een lijn liggen. Strek omhoog met uw stuitje, met behulp van uw onderarmen, schouderbladen en rug voor het evenwicht. Langzaam wijzen je tenen omhoog.

•  Houd de positie 10 seconden. Naar beneden te komen, laat de adem en langzaam lager uw benen. Houd je schouderbladen in positie totdat je voeten op de vloer.

Hints

  • Verhoog de tijd die u in de hoofdstand dagelijks tot je twee tot drie minuten te bereiken. Na enkele weken verhogen tot vijf minuten.
  • Deze techniek zou moeten worden uitgeoefend met een "spotter" en moet niet alleen worden uitgevoerd totdat u bent zeer vertrouwd met de praktijk.