Hoe de Labiaal Traction Techniek Perform

Hoe de Labiaal Traction Techniek Perform

Als een verpleegkundige of arts die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen, wordt u gevraagd om genitale examens uit te voeren om na te gaan of het meisje of de vrouw is gezond. Met tiener en volwassen vrouwen die zich schuldig maken aan seksuele activiteit, wordt een speculum gebruikt om de vaginale opening, zodat een uitstrijkje kan worden uitgevoerd om monsters te verzamelen verbreden. Met de labiale tractie techniek, zal een verpleegkundige of arts met de hand de schaamlippen om een ​​beter zicht te krijgen en te zoeken naar scheuren, littekens, ontlading of andere abnormale kenmerken scheiden. Deze techniek wordt uitgevoerd op jongere meisjes die minimaal seksueel contact hebben gehad, en vaak wordt gebruikt wanneer een kind is een vermoedelijke slachtoffer van seksueel misbruik.

Instructies

•  Zit de patiënt op een onderzoek stoel met stijgbeugels. Laat de patiënt plaatst haar voeten in de beugels indien mogelijk. Als de patiënt is te klein of de beugels maken haar ongemakkelijk, zette haar in buikligging knie-borst positie.

•  Vraag de patiënt om te ademen in en uit normaal als je de labiale tractie techniek uit te voeren. Praat haar door elke stap, zodat ze weet wat er gaande is. Gebruik leeftijd passende taal.

•  Trek de schaamlippen zachtjes naar achteren, met behulp van de linkerhand voor de linkerkant en de rechterhand voor de rechterkant. Indien de patiënt in de juiste positie moet je voldoende inzicht het maagdenvlies hebben. Zo niet, en de patiënt is ongemakkelijk, het uitzicht kan worden verkregen door het hebben van haar haar knieën te houden tegen haar borst.

•  Bekijk de vagina extern als intern voor afwijkingen zoals letsels, ontsteking en ontlading.

Hints

  • Deze examens zijn bedoeld door goed opgeleide professionals te worden geleverd in een steriele omgeving. Voer deze procedure niet uit te voeren thuis of zonder vergunning.