Hoe de homeopathische geneeskunde Convallaria Works

Hoe de homeopathische geneeskunde Convallaria Works

Identificatie

Convallaria majalis is algemeen bekend als lelie van de vallei. Het is populair in bloementuinen, langs hekken en rond huizen. De plant is winterhard, groeit goed in schaduwrijke plaatsen, met sterk geurende en kleine klokvormige bloemen. Convallaria, met name de wortel, is al lang bekend als een folk remedie nuttig voor verschillende doeleinden, maar homepathic specialisten over het algemeen niet aan te raden omdat de plant is zeer giftig. Het is opgenomen in een aantal commerciële homeopathische middelen, meestal in concentraties van ongeveer 1 procent met andere actieve ingrediënten.

Cardiovasculaire effecten

Convallaria oudsher voornamelijk gebruikt voor het verbeteren problemen de cardiovasculaire systeem. De plant bevat glycosiden, gebruikelijk in allopathische medicatie verbetering congestief hartfalen en aritmie, als ze verhogen de kracht van cardiale contractie. Een kleine dosering stimuleert het hart; meer gematigde hoeveelheden verdoven een hart dat te snel klopt of heeft hartkloppingen. Convallaria vergelijkbare effecten heeft als de drug Digitalis, afgeleid van de plant Digitalis purpurea (algemeen bekend als vingerhoedskruid). Dit medicijn versterkt ook het hart spiercontracties en vertraagt ​​de hartslag. Naturopathic arts Eric Yarnell-- publiceren in alternatieve en aanvullende therapieën in 1999 en 2003 - gesteld dat Convallaria geldig klinisch gebruik voor congestief hartfalen kunnen hebben en kunnen nuttig zijn bij het behandelen van ernstige aritmie, maar de plant heeft geen veilige dosering.

Diureticum Effecten

Omdat het functioneert als een diureticum, Convallaria is nuttig bij het behandelen oedeem of zwelling door een ongewone ophoping van vocht onder de huid of in een lichaamsholte. Het is gebruikt om pulmonaire congestie en andere chronische longaandoeningen zoals emfyseem verlichten.

Antispasmodic Functie

Daarnaast Convallaria is een krampstillend, nuttig voor het verminderen van het optreden van epileptische aanvallen en andere convulsieve aandoeningen. Het kan ook nuttig zijn voor het behandelen van aandoeningen zoals cerebrale parese, omdat het ontspant gespannen spieren en vermindert spierkrampen.