Hoe de HCG sublinguale Drops Gebruik

Hoe de HCG sublinguale Drops Gebruik

HCG sublinguale druppels worden gebruikt als een gewichtsverlies alternatief. Human choriongonadotrofine of HCG, is een natuurlijk eiwit hormoon dat de placenta ontstaat tijdens het eerste trimester van de zwangerschap. Het wordt geclassificeerd als een peptide en wordt uitgescheiden in de bloedbaan endocriene functies te vervullen. HCG stuurt signalen naar de hypothalamus van de hersenen om het lichaam te verbranden lichaamsvet. De HCG verbinding wordt afgegeven in vloeibare vorm te worden toegepast onder de tong, wat sublinguale betekent.

Instructies

•  Breng de gerichte hoeveelheid druppels te vinden op het etiket onder de tong in de vroege ochtend en voor het naar bed gaan. De hoeveelheid druppels kan variëren afhankelijk van het merk en de toevoegsels in de samenstelling. Sommige HCG oplossingen aanvullende elementen en vitaminen om te helpen bij gewichtsverlies.

•  Vermijd het drinken van vloeistoffen gedurende minstens 30 minuten na de druppels zijn toegepast. Extra vloeistoffen kunnen verdunnen en effect absorptie van de verbindingen 'in de bloedbaan.

•  Houd een lage dagelijkse dieet dat bestaat uit 500 calorieën maximum. Alleen eten lunch en diner maaltijden die bevatten elk tussen de 200 en 250 calorieën. Dit zal het lichaam scherpstelling op vetcellen die moeten worden verbrand zonder te worden onderbroken door calorie-inname.

Hints

  • Sommige HCG formules opgebouwd rond een tijdsbestek van drie tot vier weken resultaten zien. De aanwijzingen zijn gebaseerd op dat tijdsbestek maximale doelen te bereiken.