Hoe de griep te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe de griep te behandelen met behulp van Home Remedies

De griep kan toeslaan op elk moment en als dat zo is, krijg je koude rillingen, dan is een koorts, dan is het volgende wat je weet dat je keel is pijnlijk, je neus loopt - en niet te vergeten niezen je kop eraf. Er zijn vele symptomen van de griep en een van de ergste, in mijn eigen ervaring, is braken. Als je zo ziek en alles wat je doet is braaksel, moet u naar uw arts. Echter, er zijn ook natuurlijke manieren om de symptomen van de griep te verlichten en te zorgen dat u zich beter voelt rondom.

Instructies

•  Maak een zoutwater-mengsel door het toevoegen van een snufje zout op een kopje warm water en gorgelen. Gorgelen met zout water zal uw keelpijn die wordt geleverd met de griep te verlichten en het verdwijnt na het wassen iets dat vast zit in je keel. Probeer niet om het zout water door te slikken, want het is hoog in natrium.

•  Maak een thee van bayberry schors en gemberwortel. Neem een ​​theelepel van bayberry schors, 1 theelepel geraspte gember, ½ theelepel cayennepeper poeder, en 1 kop kokend water en meng samen om een ​​thee van te maken. Laat deze thee zitten voor 20 minuten en drink langzaam.

•  Maak je eigen hoestsiroop. Neem 1 teentje knoflook, schil het en zet het in een pot. Bedek de gepelde knoflook met honing en zet het op een warme plaats voor maximaal twee weken. Je zult weten de hoestsiroop is klaar wanneer de knoflook wordt ondoorzichtig. Neem een ​​theelepel als nodig en verdunnen met water of citroensap als dat nodig is.

•  Maak een ui hoestsiroop. Herhaal stap 3 met slechts een uitzondering, laat de ui hoestsiroop nacht staan ​​in plaats van twee weken. Neem een ​​theelepel 4 tot 5 keer per dag nodig.

•  Maak een kruiden hoestsiroop met twee delen elecampane wortel, een deel horehound wortel, en twee delen heemst wortel. Meng alle kruiden bij elkaar, dek af met honing en laat op een warme plek voor een dag. Zeef en gebruik deze kruiden hoestsiroop als dat nodig is.

•  Zorg anijs thee door het breken van een theelepel anijszaad en zetten in een kop kokend water. Laat steil voor 20 minuten voor het uitpersen. Drink tot 3 kopjes per dag of meer of minder als dat nodig is.

Hints

  • U kunt andere types van hoestsiropen te maken met behulp van verschillende kruiden. Experimenteer door te kiezen voor kruiden die aan uw eisen voldoen.