Hoe de griep met Natural Remedies Behandel

Natuurlijke remedies zijn gebruikt voor eeuwen om de griep te behandelen. Organisaties zoals de World Natural Health Organization geloven dat biologische remedies te genezen ziekte en andere gezondheidsproblemen. De volgende recepten helpen verkorten van de duur van de griep.

Instructies

Natuurlijke remedies voor de griep

•  Rasp een theelepel gemberwortel en toe te voegen aan kokend heet water. Bedek dit mengsel en laat het steil voor 10 minuten. Giet de gemberwortel uit het water. Drink drie koppen van deze thee per dag.

•  Voeg een halve theelepel gember en kaneel een beker warme melk. Voor de smaak, te mengen in een eetlepel honing en roer. Drink deze oplossing terwijl het nog warm te helpen verlichten en het verkorten van de duur van de griep.

•  Kook 8 liter water en voeg een eetlepel verse basilicum. Laat de thee te steil voor 10 minuten, en dan weglopen van de basilicum. Voeg een halve theelepel gemalen kruidnagel aan de thee voor de smaak. Deze thee zal u doen zweten, waardoor je koorts zal blijven naar beneden.

•  Combineer 1 ounce van pepermunt bladeren en 1 ounce van oudere bloemen (zowel gedroogd) in een steelpan. Voeg een kopje water in de pan en leg de temperatuur op medium. Laat het mengsel steil voor 15 minuten, maar zorg ervoor dat het water en de ingrediënten niet beginnen te koken. Giet de ingrediënten van de thee en giet het in een glas. Drink dit mengsel in de buurt van onmiddellijke verlichting van koorts. U kunt een eetlepel honing toe om de thee te zoeten.

•  Kook 8 liter water en voeg 3 eetlepels gewassen kamille bloemen. Laat deze ingrediënten steile gedurende 15 minuten. Laat de bloemen uit het water, en giet. Zoeten met 1 eetlepel honing, en verbruiken twee keer per dag gedurende de looptijd van uw griep.

Hints

  • Het drinken van veel water is essentieel als je de griep hebt. Zich te onthouden van te veel lichamelijke activiteit, zodat je lichaam zich snel kan genezen.
  • Als u een ernstige koorts, of je griep symptomen niet beginnen te verdwijnen binnen een week, bezoek dan onmiddellijk uw arts.