Hoe de Griep bij baby's natuurlijk voorkomen

De griepvirussen, influenza A en B kunnen gemakkelijk persoon verspreiden van persoon door de lucht of druppel. Begrijpelijk, kan het gemak waarmee de griep wordt verspreid veroorzaken ouders bezorgd over de gezondheid van hun baby om te groeien, vooral tijdens het griepseizoen. Met de griep, een baby over het algemeen ervaart dezelfde symptomen volwassenen doen; rillingen, droge hoest en hoofdpijn aanvankelijk, snel gevolgd door pijn over het gehele lichaam en hoge koorts. De beste behandeling voor griep preventie is, en er zijn vele manieren om natuurlijk voorkomen griep bij baby.

Instructies

•  Zorg ervoor dat uw baby krijgt voldoende slaap 's nachts. Slaap maakt hormonen zoals cortisol en melatonine om uw baby te voorzien van een sterke en evenwichtige immuunsysteem dat een ziekteverwekker in zijn tracks kan stoppen.

•  Voed uw baby onverwerkt, Whole Foods, en zorg ervoor dat haar suiker inname te beperken ook. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine C zijn ook een trefzekere manier om de griep op de baai.

•  Geef uw baby vijf tot 10 mg zink en een voorgeschreven dosis vliersiroop. Dit zijn beide bewezen, natuurlijke manieren van afstand houden van virussen. Vraag uw apotheker of kinderarts voor de juiste dosis van vliersiroop voor uw baby.

•  Combineer 35 druppels rozemarijn olie, 25 druppels tea tree olie, 25 druppels eucalyptus olie en 15 druppels tijm olie tot een blend (ontwikkeld door Anne Thomas voor HealthAndGoodness.com) voor vele preventieve gebruik maken. U kunt een druppel van het mengsel op het kussen van uw baby te plaatsen of voeg een druppel in een kom of wasbak met heet water, zodat uw baby om te ademen in de stoom door zijn neus.

•  U kunt een massage-olie die de in stap 4 genoemd met een druppel van een vervoerder olie voor elke 10 ml van het mengsel oliën combineert ook maken. Masseer deze nieuwe combinatie in het lichaam van je baby, zich te concentreren op de voeten, omdat ze de olie kan absorberen en versterken het immuunsysteem.

•  Laat je kindje een kamille bad door het toevoegen van een volle beker van kamille thee aan haar badwater om uw baby te kalmeren en verlichten spanning.

Hints

  • Praat met de arts van uw baby over andere natuurlijke manieren om griep te voorkomen, en krijgt zijn advies over de preventieve maatregelen die in dit artikel voordat u probeert hen.
  • Als u vermoedt dat uw baby heeft de griep, zorg ervoor om een ​​arts te raadplegen, vooral als hij koorts heeft hoger dan 100 graden F.