Hoe de Gait van een persoon die een beroerte te verbeteren

Na een beroerte, fysieke, spraak en beroepsmatige therapieën zijn normale cursussen van de behandeling voor de patiënt te helpen zo veel van haar vroegere niveau van functioneren als mogelijk terug te krijgen. In aanvulling op de professionele behandeling of na de voltooiing ervan, lopen de CVA patiënt vaak blijft verstoord in verschillende mate. Dit veroorzaakt problemen in het omgaan met de dag-tot-dag klusjes en verhoogt het risico op vallen. Er zijn een aantal oefeningen die een individu kan doen op haar eigen haar te lopen na een beroerte te verbeteren.

Instructies

Herwinnen van Gait na een beroerte

•  Neem contact op met de behandelend arts en de fysiotherapeut met betrekking tot alle oefeningen en therapieën. Deze professionals kunnen helpen sturen oefeningen en therapieën in de richting die voor elke individuele CVA patiënt.

•  vind je oefeningen die uithoudingsvermogen, kracht en het bereik van de bewegingen te verbeteren. Sommige oefeningen die effectief gebleken voor patiënten met een beroerte die werken aan het herwinnen van hun manier van lopen te zijn, zijn:
fietsen
zwemmen
roeien
weerstandstraining
kraken oefeningen
loopbanden

•  Stel je snel lopen en in een goed tempo. Motor Imagery (MI) is een techniek waarbij mensen denken hun ledematen te bewegen. Veel revalidatie professionals zijn van mening dat dit helpt slachtoffers van een beroerte weer hun vorige wandel mogelijkheden, en onderzoek toont aan dat dit waar kan zijn.

•  Bespreek de mogelijkheid van botulinum toxine (Botox) of baclofen injecties met de behandelend arts. Wanneer spieren spastisch, hebben deze medicijnen is bewezen effectief in het verminderen van de spastische bewegingen te zijn.

Hints

  • Blijf op nieuw onderzoek en nieuwe technieken voor de CVA-patiënt revalidatie. Nieuwe ideeën en theorieën worden ontwikkeld de hele tijd. CVA-patiënten en hun familie moet de verantwoordelijkheid voor de voortzetting van hun onderzoek en het uitproberen van nieuwe revalidatie methoden (zie referenties) nemen.