Hoe de financiering voor een individu met Cerebral Palsy voor een stoeltjeslift

Een van de grootste frustraties voor lichamelijk gehandicapte personen en hun families betreft de moeilijkheid van het transport van de fysiek uitgedaagd individu van plaats tot plaats. Families kunnen hun reizen te beperken vanwege een familielid die niet comfortabel kunt rijden in een auto. Zelfs wanneer een gezin lukt om een ​​bestelwagen die speciale apparatuur om een ​​rolstoel heeft te kopen, een elektronische stoeltjeslift is noodzakelijk. Het gaat om een ​​enorme last. Gelukkig financiering te helpen met deze aankoop bestaat door middel van een aantal wegen.

Instructies

•  Zoek uit welke financiële middelen beschikbaar zijn voor mensen met een cerebrale parese en hun families die hen in staat zal stellen om een stoeltjeslift te kopen.

Middelen verschillen per staat. De 4MyChild website geeft een zoekopdracht van lokale bronnen dat mensen met cerebrale parese en hun gezinnen kunnen vinden voor hun staat.

•  Geef je mening over de toelatingseisen voor hulp via de 4MyChild non-profit organisatie. In sommige gevallen bestaan ​​er middelen om te helpen bij de aankoop van rolstoelen of andere adaptieve apparatuur, zoals stoeltjesliften, voor transport behoeften.

•  Onderzoek naar de beschikbare middelen door middel van Social Security Aanvullende Sociale Zekerheid.

Als het getroffen individu heeft dekking via Medicaid, kunnen mogelijkheden voor hulp bestaan ​​om een ​​stoeltjeslift te kopen via Medicaid.

Sinds hersenverlamming cadeautjes heel anders in elk afzonderlijk geen harde en standvastig regels bestaan ​​- elk geval beoordeelt op zijn eigen voorwaarden.

•  Kijk naar de website voor de Verenigde Cerebral Palsy Community Resource Funds (UCP). Hun one-stop resource gids geeft uitgebreide informatie over bronnen in elke staat die kunnen helpen met een stoeltjeslift aankoop.

•  Controleer de familie verzekeringspolis om te zien wat adaptieve apparatuur koopt de verzekeringsmaatschappij zal dekken. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden de aanschaf van een stoeltjeslift voor een familielid met een hersenverlamming.

•  Denk aan het aanvragen van een speciale lage rente lening voor ondersteunde technologie apparaten. De Assisted Technology Act van 1998 schrijft voor dat lidstaten voorzien middelen voor lichamelijk gehandicapte personen toegang adaptieve technologie.