Hoe de Doodsbrief van een oude vriend zoeken

Wanneer een oude vriend is overleden, kunt u wensen om woord van het te vinden in een lokale krant. Doodsbrieven zijn ontworpen om de prestaties en de prestaties van de overledene, maar ook een gevoel van wie hij was over te brengen en hoe hij benaderd leven. Dat kan een waardevol onderdeel van het rouwproces zijn, vooral als je niet in contact met je vriend in de afgelopen jaren. Doodsbrieven kan ook brengen u in contact met uw vriend de nabestaanden, en ontdek waar om donaties in zijn naam te maken. Legacy.com is een gratis internetdienst die Noord-Amerikaanse kranten zoekt naar doodsbrieven. Het juiste gebruik ervan, echter, moet u wellicht een beetje speurwerk te doen.

Instructies

•  Vind de volledige naam van uw vriend. Meest doodsbrieven worden gepubliceerd met behulp van de overledene getrouwd naam, die je niet vertrouwd bent met als je het contact voor een tijdje zijn geweest kunnen zijn.

•  Zoek uit waar je vriend is overleden. Tenzij ze was een figuur van sommige nota, zal de doodsbrief meestal alleen verschijnen in de lokale krant of misschien wel de krant die het dichtst bij haar geboorteplaats. Controleer de openbare registers te zoeken welke kranten die het dichtst bij haar werden gepubliceerd. Zij zullen helpen bij de zoektocht.

•  Bepaal wanneer je vriend doorgegeven. Het hoeft de exacte dag niet te zijn, al is het nauwkeuriger je kunt zijn, des te gemakkelijker wordt de zoekopdracht. U kunt bevragen door jaar of zelfs per decennium, maar u kan nodig zijn om te ziften door middel van een heleboel namen te vinden die van je vriend.

•  Meld u aan bij legacy.com. Met het, kunt u doodsbrief te bevragen door middel van meer dan 700 kranten in de Verenigde Staten en Canada. De zoekmachine is aan de rechterkant van de homepage. Er zijn geen kosten om de zoekopdracht uit te voeren en je hoeft niet aan te melden voor iets.

•  Geef zo veel mogelijk informatie als je hebt geleerd: volledige naam, de staat, de lokale krant, en / of de datum van overlijden. Als je niet weet getrouwde naam van uw vriend, kunt u zoeken op een krant. Wanneer u alle informatie die u hebt hebt ingevoerd, klikt u op "zoeken".

•  Scan de benamingen bedoeld dat van uw vriend. Idealiter zal Legacy.com de precieze naam terug bij de eerste poging. Als u meer beperkte informatie, zal het een aantal extra namen te voorzien. Kijk voor het eerst de naam van uw vriend en het jaar van geboorte, indien mogelijk. Dat zijn de stukjes informatie het meest waarschijnlijk hebben, en ze kunnen de beste gidsen vinden van de juiste doodsbrief de lijst.

•  Klik op de naam van je vriend als je het vinden. Legacy.com biedt de complete tekst van de doodsbrief zoals gepubliceerd in de relevante krant.

Hints

  • Legacy.com biedt ook Social Security Death Index resultaten - die de overledene laatste adres en datum van overlijden geeft - via dezelfde zoekmachine. Als je een doodsbrief door hun diensten niet kunnen vinden, dan kunt u die informatie gebruiken om direct contact op nabijgelegen kranten en vragen of ze een doodsbrief in de krant lijkenhuis.