Hoe de diagnose bijnieruitputting

De bijnieren liggen boven de nieren. Ze zijn klein, maar zeer krachtig. Zij zijn verantwoordelijk voor het vrijgeven van meer dan 50 hormonen. Als deze klieren niet werken op een optimaal niveau kan bijnier uitputting of vermoeidheid optreden. Bijnier uitputting of vermoeidheid kan een aanzienlijke hoeveelheid afname van de kwaliteit van je leven te leiden. Omdat het symptomen vergelijkbaar met andere omstandigheden kan het moeilijk te diagnosticeren. Er zijn maatregelen te nemen die kunnen helpen identificeren probleem om een ​​pad gaan herstel.

Instructies

•  Houd uw symptomen. Bijnier uitputting symptomen zijn mentale mistheid, depressie, onvermogen om gewicht te verliezen, gewichtstoename, slapeloosheid en zout hunkeren. Let op als u een van deze symptomen hebt. Documenteren om te geven aan uw medische provider.

•  Let op als u een duidelijke energie patroon. Dit betekent dat je dezelfde energie dieptepunten op hetzelfde moment de meeste dagen. Hoewel niet alle patronen hetzelfde zijn, de meeste met deze aandoening hebben een lage energie tijd in de ochtend, met een toename rond middag. Ze hebben dan nog een laag halverwege de middag. Als u vindt dat dit beschrijft uw dag, kunt u bijnier uitputting hebben.

•  Neem de lijst van symptomen met uw arts. Hij kan testen bestellen.

•  Zorg voor een speekseltest die cortisol en andere hormoonspiegels meet gedurende de dag. Deze test is gemakkelijk uit te voeren, aangezien het gaat slechts spuwen in een reageerbuis vier keer per dag. Uw arts kan hebben deze test beschikbaar is, maar zo niet dan kunt u uw eigen testen online bestellen.

•  Ontwikkel uzelf op herstel opties als je ontdekt dat je worstelt met deze aandoening.

Hints

  • Er zijn een aantal zelftests die u kunnen helpen in uw identificatie van deze aandoening. Een daarvan is Ragland's sign genoemd. Neem uw bloeddruk bij zitten beneden, neem het dan weer bij het opstaan. Het bovenste getal verhoogt gewoonlijk 8 tot 10 mm. Als het valt, dient u dit mee als het kan een symptoom van bijnier uitputting kan zijn.
  • Een andere snelle test is om te zien of u pijn wanneer u op boven je nieren, als pijn bijnier problemen kunnen signaleren. Een derde evaluatie is om te kijken in een spiegel en schijnen met een zaklamp in uw pupil. Als uw leerling blijft hetzelfde of verwijdt in plaats van contracten, het is een andere indicatie dat je kan worstelen met dit syndroom.
  • Als u een van de symptomen hebben, zich ervan bewust dat er vele andere ziekten die vergelijkbare effecten hebben. Werk altijd met een arts om uit te sluiten andere mogelijkheden.