Hoe de Cyclus van de Mexicaanse griep te voorkomen

Hoe de Cyclus van de Mexicaanse griep te voorkomen

Eerst ontdekt in 2009 in de VS, de Mexicaanse griep is een recombinatie van bestaande griep genen. De Mexicaanse griep bevat genen van varkens, vogels en mensen, zoals opgemerkt door de Centers for Disease Control and Prevention. Mexicaanse griep is nog steeds in omloop door mutaties van genen van de griep. Niet te laten vaccineren of het hebben van een immunodeficiëntie, kunt u gevoelig bent voor het ontwikkelen van de Mexicaanse griep te maken. Preventieve maatregelen kunnen houden uw beschermd.

Instructies

•  Was uw handen. Zeep en water kunnen ziektekiemen te verwijderen. Op basis van alcohol hand sanitizer is handig wanneer u uw handen niet kunt wassen.

•  Zich te onthouden van het aanraken van uw ogen, mond of neus totdat je je handen hebt schoongemaakt. Germs voer uw slijmvliezen van uw vingers.

•  Sanitize uw huis met doekjes met bleekwater. Bleach doodt een verscheidenheid van ziektekiemen, waaronder griepvirussen. Gebruik de doekjes vaak, vooral als je een ziek persoon in uw huis.

•  jaarlijks Laten vaccineren om varkensgriep cycli voorkomen. Iedereen 6 maanden en ouder moeten laten vaccineren, suggereert de CDC. Als alternatief, de nasale griep spray is beschikbaar voor kinderen van 2 jaar en ouder. De 2011-vaccin beschermt tegen seizoensgriep, evenals de Mexicaanse griep.

•  Quarantaine zieke mensen op één kamer van uw huis. Kies een familielid de zorg voor uw dierbaren om de overdracht van de Mexicaanse griep te verminderen.

•  Blijf thuis van het werk als je ziek. Van plan om thuis te blijven voor maximaal een week.