Hoe de botten van het lichaam Bestudeer

Hoe de botten van het lichaam Bestudeer

Als je wilt naar een arts, verpleegkundige of alternatieve arts te zijn, moet je het menselijk skelet onder de knie. Studie niet alleen de namen van de botten, maar ook hoe de botten werken en hoe ze gezond te houden. U kunt beginnen thuis met alleen een online-verbinding, maar als je echt geïnteresseerd bent wilt u misschien uw arts te gebruiken als een verdere bron.

Instructies

•  Bezoek websites zoals InnerBody, de Bone Box of de Eskeleton project, dat een interactieve weergave van de botten van het lichaam hebben. Bestudeer een deel van het lichaam op een moment op de website. Muis over het deel van het lichaam je studeert aan de namen van de botten te leren en klik op eventuele links of bot namen om meer informatie te krijgen.

•  Aankoop of lenen een levensgrote replica van het menselijk skelet. Kijk naar het skelet als je de botten online studeren. Vind elk bot op het skelet als het online programma etiketten het.

•  Label de botten op het skelet zonder te kijken naar het online programma. Controleer het programma daarna, en verwijder alle labels die onjuist zijn. Doe deze oefening op een dagelijkse basis, totdat u alle botten correct uit het geheugen kunnen labelen.

•  Bezoek een medisch museum of interviewen uw arts om meer te leren over hoe botten werk in het menselijk lichaam.