Hoe de Bijwerkingen van Anorexia Behandel

Anorexia is een medische aandoening waarbij een persoon verhongert haar lichaam van voedsel en voeding. Deze voorwaarde is grotendeels psychologisch, maar het veroorzaakt een groot aantal fysieke bijwerkingen die behandeling nodig. De bijwerkingen van anorexia kunnen zijn: duizeligheid en flauwvallen, verlies van spiermassa, lage bloeddruk, breekbaar haar, maag pijn, onvruchtbaarheid, hartaanval en de groei van fijn haar op het gezicht en lichaam.

Instructies

•  Ga op zoek naar medische zorg, en hebben uw arts tests uitvoeren die uw bloed, urine, hart, de hersenen en de maag te controleren. Anorexia veroorzaakt neveneffecten op de buitenkant en de binnenkant van het lichaam, zodat een grondig lichamelijk onderzoek belangrijk bij de behandeling van bijwerkingen.

•  Praat met uw arts over het opzetten van een afspraak met een gediplomeerd psychotherapeut. Anorexia veroorzaakt angst, nervositeit en angst, en een professionele geestelijke gezondheidszorg kunt u voorschrijven de beste behandeling voor psychische bijwerkingen.

•  Herstel uw gewicht langzaam, onder de zorg van een arts. Als uw gewicht toeneemt, zal de fysieke bijwerkingen zoals vermoeidheid, verlies van concentratie, maagpijn, broos haar en nagels, en duizeligheid verdwijnen.

•  Neem alle medicijnen volgens voorschrift van uw arts. Als de anorexia je oestrogeen is uitgeput, kan uw arts u oestrogeen vervangende therapie, die helpt bij het reguleren van uw hormonen en de opbouw van de botten broos. U kunt een recept voor Prozac of Seroxat, die helpt bij depressie en angst te krijgen.

•  Word lid van een therapie groep waar u uw behandeling van anorexia kunnen bespreken. Behandelingsgroepen kan u helpen om over de angst in gewicht en helpen uw zelfbeeld te verbeteren.