Hoe de beste Nutrition Van vegetarische diëten Krijg

Wonen op een vegetarisch dieet kan belonen levensstijl voor mensen die willen een beetje gezonder te leven of te voorkomen dat het doden van dieren voor voedsel zijn. Vegetarisme is opgedeeld in vier verschillende subcategorieën. Veganisten geen dierlijke producten zoals vlees, melk of kaas eten. Lacto-vegetariërs melk drinken en consumeren melkproducten zoals kaas en yoghurt, maar eet geen vlees of dierlijke producten zoals eieren. Lacto-ovo-vegetariërs eten alles wat een lacto vegetarisch doet met de toevoeging van eieren. Flexitarians eet een overwegend plantaardig dieet, maar zal soms eet kleine hoeveelheden dierlijk vlees.

Instructies

•  Consumeren bonen, peulvruchten, fruit, granen en groenten bij elke maaltijd. Vegetariërs hebben eigenlijk hun eigen voedsel piramide om goed te schetsen wat voedsel moet worden gegeten en hoe vaak. Op regelmatige voedselpiramide, graan is het grootste deel van het voedsel dat we dagelijks moeten consumeren. Voor een vegetariër, de voedselpiramide splitst de grootste dagelijkse porties tussen bonen, granen, fruit en groenten. Dit deel van de voedselpiramide kan worden geconsumeerd door een vegetarische, waaronder veganisten.

•  Voeg noten, zaden, soja en plantaardige olie in één maaltijd per dag. Voor Lacto-ovo-vegetariërs en Flexitarians, kunnen eiwitten worden toegevoegd aan een maaltijd per dag als goed. Slechts één portie per dag van deze voedingsmiddelen en oliën nodig zijn voor een gezond vegetarisch dieet.

•  Eet hele eieren en snoep met mate. Lacto-vegetariërs veganisten en kunt genieten van snoep ongeveer een keer per week. Lacto-ovo en Flexitarians kan eenmalig genieten van een portie van hele eieren en snoep per week. Deze items moeten met mate gegeten worden, echter, om een ​​voedzaam vegetarisch dieet te houden.

Hints

  • Praat met uw arts over hoe u een vegetariër. Ze kunnen nuttig advies en tools bieden om u gezond op uw nieuwe dieet te houden. Zij kunnen u ook verwijzen naar een diëtist (een arts die gespecialiseerd is in gezond eten praktijken).
  • De consumptie van alcohol is toegestaan ​​op een vegetarisch dieet. Bij elk dieet, echter, gematigdheid is belangrijk bij het nuttigen van alcohol. Wordt een vegetariër niet verhogen van uw tolerantie voor alcohol.
  • Sojaproducten bestaan ​​als alternatief vlees keuze. Soja kan ook worden omgezet in hamburgers en hotdogs. Ze zullen niet smaak hetzelfde als vleesproducten, maar een toegewijde vegetarische liever verbruikt soja dan vlees.
  • Voor Lacto-vegetariërs en Lacto-ovo-vegetariërs, overweeg dan het consumeren van extra porties van melk, boter en kaas tot vlees eiwitten te vervangen. Ze zullen niet alle van de negen aminozuren te vervangen, maar ze zal je meer energie geven.
  • Ondervoeding is een geldig risico bij het nastreven van een vegetarische levensstijl. Raadpleeg een arts als u denkt dat u kunt lijden aan ondervoeding.