Hoe de beste ingang van Binaural Beats Get

Hoe de beste ingang van Binaural Beats Get

Binaural beats zijn geluiden ontworpen om een ​​persoon de stemming te veranderen; specifieke frequenties worden ingesteld naar de hersenen via verschillende tonen afgegeven in de rechter en linker oor. Deze afzonderlijke tonen worden waargenomen door de hersenen als een enkele toon. Binaural beats zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en zijn uitgegroeid tot grotere schaal gebruikt in de laatste 20 jaar. Er wordt aangenomen dat deze beats hebben een verzachtende invloed op hersengolven, waardoor stemmingen van ontspanning en creativiteit.

Instructies

Maximaliseren van Binaural Beat Effects

•  Aankoop kwaliteit binaural beats van een betrouwbare bron. Er zijn veel online sites die binaural beats bieden. Kijk voor leveranciers dat geld terug garantie bieden op hun product. Gebruik trial and error op de beats die voor u werken, als je kunt veroorloven om dat te doen vinden.

•  Zit in een rustige, redelijk donker en comfortabele plek als een zachte stoel of de bank. Houdende vaststelling kan ertoe leiden dat u in slaap vallen, die niet wordt aanbevolen om de beste effecten te ontvangen.

•  Draag kwaliteit koptelefoon om de effecten van het ontvangen van verschillende tonen door middel van elk oor bereiken. Alleen een koptelefoon zal de binaural beat effect te produceren, als iets anders zal de oren om gemengde frequenties horen.

•  Van plan om de beste effecten van de binaural beats te ontvangen. Gebruik een affirmatie zoals "Ik mijn geest te openen om de maximale voordelen te ontvangen van deze binaural beat ervaring", voorafgaand aan het luisteren naar de beats.

•  Luister naar de binaural beats en laat alle gedachten die te binnen schieten. De geest moet helder zijn. Praktijk het blokkeren van gedachten, totdat je het goed. Focus op de geluiden, totdat een heldere geest wordt een tweede natuur.

•  Handhaving geduld, als u toestaan ​​dat de binaural beats te werken. De tijdsduur om de effecten te voelen is verschillend voor elke persoon. Het is sterk afhankelijk van uw vermogen patiënt met de resultaten en persistent in uw praktijk te zijn.