Hoe de beste Health Insurance Plan zoeken

Miljoenen Amerikanen zijn momenteel zonder ziektekostenverzekering. Van die onverzekerd, velen willen hun eigen beleid te kopen. Ziektekostenverzekering plannen zijn complex en soms heel moeilijk te begrijpen, dus het vinden van de beste ziektekostenverzekering plan kan een enorme taak zijn. Inzicht in uw staat verzekeringswetten en de basisprincipes van de ziektekostenverzekering kan helpen bij het vinden van de beste plan dat past bij uw behoeften.

Staat Health Insurance Laws

Staat ziektekostenverzekering wetten van invloed kan zijn wat voor soort ziektekostenverzekering plan u in aanmerking komt voor of kan verkrijgen. Sommige staten zoals New York vereisen verzekeringsmaatschappijen om ziektekostenverzekering aan te bieden aan iedereen. Een paar staten zoals Mississippi hebben een hoog-risicogroep voor personen met reeds bestaande aandoeningen die niet een plan in de open markt kan vinden. Kopen in de hoog-risico zwembad kan prijzig zijn. De kostprijs is meestal lager dan wat particuliere verzekeringsmaatschappijen zou aanrekenen voor mensen met een vooraf bestaande aandoening --- als zij zelfs bedekt ze in het geheel. Als je de wetten van uw staat niet kan begrijpen, overwegen contact een ziektekostenverzekering makelaar die u kunnen helpen een plan dat aan uw behoeften voldoet.

Risico en co-pays

Bij het winkelen voor de zorgverzekering, is het gemakkelijk om kortzichtig geworden. Sommige mensen alleen richten op het vinden van de goedkoopste maandelijkse premie. Terwijl een betaalbare maandelijkse premie is een belangrijk onderdeel van het selecteren van uw plan, het is slechts een klein stukje van de puzzel. Bij het bepalen van de totale kosten van uw persoonlijke ziektekostenverzekering plan, moet je uitzoeken in variabelen zoals eigen risico en co-betaalt. Een eigen risico is de totale hoeveelheid geld die je zal uit eigen zak zijn voordat de ziektekostenverzekering plan zal vorderingen te betalen op uw rekening. Een co-pay is de hoeveelheid geld die je zal moeten betalen aan een specifieke dienst te verkrijgen. Co-pay wordt niet verrekend met uw jaarlijkse aftrekbaar. Typisch, als uw eigen risico en co-betaalt daling, zal uw maandelijkse premie te verhogen. Dit komt omdat de zorgverzekeraar zal hebben om de dop van meer geld te betalen voor uw vorderingen.

Sommige individuen hebben een ziektekostenverzekering voor het geval ze een plotselinge verschrikkelijke ziekte of nood. Voor deze mensen, kan een hoog eigen risico en co-pay plan van de juiste keuze. Echter, kan het nodig iemand die weet dat ze zal gaan naar het meerdere malen arts binnen een jaar tot een meer omvattend plan met een lager eigen risico en co-pay structuur aan te schaffen.

Dekking, voorwaarden en beperkingen

Als een zorgverzekering premie klinkt te mooi om waar te zijn, is het waarschijnlijk. Het is cruciaal om volledig begrijpen van de dekking, voorwaarden en beperkingen van een ziektekostenverzekering plan alvorens een koopbeslissing. Duizenden horror verhalen zijn op het web over hoe mensen verkeerd begrepen hun ziektekostenverzekering beleid en hadden hun hele spaargeld weggevaagd vanwege een gezondheidsprobleem of in noodsituaties. Lees de kleine lettertjes van uw polis en erachter te komen welke soorten diensten worden uitgesloten, wat voor soort dekking is toegestaan, en alle stappen die u moet nemen om dekking te verkrijgen op een grote medische dienst. U moet weten of verwijzingen zijn nodig voor de dekking bij een specialist. Dit kan betekenen dat u nodig heeft om uw huisarts te zien voordat ze naar een specialist. Je moet ook de looptijd van uw polis te leren kennen. Sommige zorgverzekeringen zijn op korte termijn beleid dat zijn alleen goed voor zes maanden of zo. Als je een groot medisch probleem ervaren tijdens die periode van zes maanden, kan de verzekeringsmaatschappij vorderingen tijdens latere periodes vanwege reeds bestaande voorwaarden te weigeren. Volledig inzicht in alles over uw zorgverzekering is cruciaal voor het verkrijgen van de beste deal voor u beschikbaar.