Hoe de beste CPAP Van mijn Insurance Get

Als je wakker wordt in de ochtend, maar het gevoel dat je hebt niet geslapen, of als je moeite hebt om wakker te blijven tijdens de dag, dan kunt u niet krijgen van de juiste rust als gevolg van slaapapneu. Slaapapneu is een aandoening waarbij je stopt herhaaldelijk met ademhalen tijdens de nacht, het voorkomen van het krijgen van de kwaliteit van de slaap je nodig hebt. Het wordt behandeld met een continue positieve luchtstroomdruk machine, ook bekend als een CPAP machine. Veel verzekeraars zullen helpen betalen voor uw CPAP-apparaat. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u het beste model.

Instructies

•  Houd een logboek voor ten minste twee weken van uw slaapgewoonten. Behoren wanneer u naar bed ging, toen je wakker werd in de ochtend en hoe vaak je wakker tijdens de nacht. Geef ook aan of u voelde rustte toen je wakker werd.

•  Maak een afspraak met uw arts om uw slaap problemen te bespreken. Uw arts zal u plannen voor een slaaponderzoek om te bepalen of u slaapapneu, en hoe slecht je conditie kan zijn.

•  Ga zitten met uw arts en bespreek de resultaten van uw slaaponderzoek. Uw arts zal u weten wat de beste soorten CPAP machines zijn voor je conditie, en uw arts zal weten hoe u de machine voor uw specifieke aandoening te stellen. Zorg ervoor dat je vragen te stellen, en zorg ervoor dat de arts bevat gedetailleerde instructies over welke CPAP-machine is het beste voor u, zodat de CPAP technicus zal weten wat de machine om u te geven.

•  Bespreek de beslissing van de verzekeringsmaatschappij op welke machine het bereid is te betalen voor de CPAP-technicus. In de meeste gevallen zal de verzekeringsmaatschappij te gaan met de aanbeveling van uw arts en u de machine die hij aanbevolen. U dient het modelnummer van de machine opgeschreven en bij je hebt als je praat met de CPAP-technicus, zodat u weet dat u het verkrijgen van de juiste machine. In de meeste gevallen moet u een deel van de kosten van de machine te betalen, terwijl de verzekeringsmaatschappij betaalt de rest. Werken een betaling plan met de CPAP-technicus.

•  Bespreek de machine de CPAP technicus biedt u als het afwijkt van wat uw arts aanbevolen vanwege de beslissing van de verzekeringsmaatschappij. Als uw arts akkoord gaat de machine de verzekeraar aanbeveelt geschikt is, ga dan verder met die machine. Als uw arts wijst op de machine die hij oorspronkelijk voorgeschreven, neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te bespreken het verkrijgen van de juiste machine voor u.

Hints

  • Soms duurt het maar een telefoontje naar de verzekeringsmaatschappij te krijgen om het eens te betalen voor de machine uw dokter besteld. Als u een recept van uw arts voor een bepaalde machine, dan is het de moeite waard het bespreken van de situatie met de verzekeringsmaatschappij om te controleren of je de juiste CPAP-machine te krijgen.